-15% na postelje s kodo LAHKONOC15* Ne velja na znižano in na nekaj označenih izdelkov.

-15% na postelje s kodo LAHKONOC15* Ne velja na znižano in na nekaj označenih izdelkov.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Nagradni natečaj:
Čas za spremembo z Bonami

Sodelujte v našem natečaju Čas za spremembo in se potegujte za Bonami darilne bone v skupni vrednosti 1.200 € za nakup čudovitih dekoracij in pohištva.

Želite sodelovati?

Pošljite nam fotografije preobrazbe v vašem domu.

Lahko je le drobna sprememba v obliki na novo pobarvanega predalnika, stola ali fotelja, ki ste ga oblazinili, popravljene garderobne omare ali celo preureditve kuhinje, terase, predsobe in katerega drugega prostora. Sodelujete lahko z majhnimi in velikimi projekti. Za veljavno prijavo nam pošljite vsaj 2 fotografiji (eno prej in eno potem) in kratko besedilo o tem, kaj, kako in zakaj ste se odločili za spremembo.

Med tekmovanjem lahko sodelujete tolikokrat, kot želite.

Pomembno:

 • Ko fotografirate, poskusite slikati stanje po prenovi ob dobri naravni svetlobi, prostor lepo pripravite, da na njem ni nepotrebnih stvari. Ni nujno, da imate profesionalne fotografije, pomembno je, da so dobro osvetljene.
 • Fotografija mora biti ostra in brez filtrov.

Svojo prijavo s fotografijami in opisom pošiljite na: contest@bonami.si.

Primer veljavne prijave na natečaju

Fotografijam dodajte tudi (krajše) besedilo, da bomo vedeli, kaj točno ste spremenili ter ali ste to naredili sami ali vam je pomagal oblikovalec. Napišite nam vse pomembne podatke za opis vaših fotografij. Besedilo mora slediti spodnjim primerom.

 • Primer št. 1: Kako sem uredil panelno steno v spalnici: Odločil sem se, da bom poskusil narediti DIY panelno steno. V hobi trgovini sem kupil letve, lepilo, kit in barve ter se lotil dela.

 • Primer št. 2: Kako sem prenovila komodo z nalepkami za pohištvo: Staro omaro je bilo treba prebarvati, zato smo jo zbrusili in prebarvali z lazuro. Na vrata smo nalepili dekorativno pohištveno nalepko.
 • Primer št. 3: Potrebovali smo prenovo celotnega stanovanja velikosti 65 m2 in za pomoč smo kontaktirali oblikovalca. Tudi v majhnem prostoru smo želeli ustvariti zračen in prijeten dom v nevtralnih barvah. (Fotografije najdete na zgornji povezavi.)

Koliko časa poteka natečaj?

Natečaj poteka od 1. - 28. maja 2023 (razdeljeno po tednih):

 • teden od 1. do 7. maja,
 • teden od 8. do 14. maja,
 • teden od 15. do 21. maja,
 • teden od 22. do 28. maja.

Kakšne so nagrade?

Vsak tekmovalni teden bomo izbrali 1 zmagovalca, ki bo prejel darilni bon v vrednosti 200 € za nakupovanje na Bonami, in 5 drugih najboljših prijav, ki bodo prejeli darilni bon v vrednosti 20 €.

Kako in kdaj bomo izbrali zmagovalce?

Naša žirija oblikovalcev bo v 5 dneh po koncu tekmovalnega tedna izbrala najbolj zanimive preobrazbe. Ocenjevali bomo izvirnost, estetiko in idejo. Zato bodite še posebej pozorni na kakovost poslanih fotografij.

Opozorilo:

Natečaj se hkrati izvaja v naslednjih državah: v Sloveniji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Litvi, Latviji, na Poljskem in na Hrvaškem.

Natečajnik s sodelovanjem v natečaju daje organizatorju soglasje za objavo prispelih fotografij na organizatorjevi spletni strani, na njegovih družbenih omrežjih in v drugih medijih za namene razglasitve nagrajencev in v promocijske namene.

Natečajnik izjavlja, da je avtor natečajne fotografije v smislu avtorskega prava in s prijavo na natečaj podeljuje organizatorju neomejeno ekskluzivno brezplačno licenco za uporabo poslanih fotografij. Organizator ima pravico uporabiti fotografijo v kakršne koli promocijske, marketinške in oglaševalske namene. Natančna pravila našega tekmovanja najdete tukaj.


Nagrajenci prvega tedna so:
 • Glavna nagrada 200€: Dominika Filekova
 • Ostali nagrajenci (20€): Katarina Klimekova, Lucia Martincova, Kristina Lukacova, Patrícia Kominakova, Martina Chrenková
Nagrajenci drugega tedna so:
 • Glavna nagrada 200€: Bibiana Krajciková
 • Ostali nagrajenci (20€): Lea Reberc, Patricia Chupacová, Terezia Harvanová, Natalia Pavlikova, Honza Kovar
Nagrajenci tretjega tedna so:
 • Glavna nagrada 200€: Agnieszka Dąbrowska
 • Ostali nagrajenci (20€): Lucia Rumanová, Valika Červinková, Katarína Žuchová, Janka Olexová, Matea Babić
Nagrajenci četrtega tedna so:
 • Glavna nagrada 200 Eur: Jass Mina
 • Ostali nagrajenci (20€): Lenka Balážová, Veronika Vernerová, Sára Fugnerová, Guntis Treulands, Branka Tos