Menu
5 € za vasRegistracijaPrijava5 € za vasKošarica
Domov Domov Navdih

Polepšajte svoj dom z dekorativnimi okraski in dodatki

Popestrite notranjost svojega doma. S stilskimi dodatki in okraski za dom hitro in enostavno prilagodite interier in ustvarite pravo vzdušje. Imamo oblikovalske vaze, kipe, slike, čudovito namizno posodo in opremo za dom v različnih stilih. Seveda imamo tudi koristne pripomočke za čiščenje in organizacijo. Navdih poiščite spodaj.

Dekoracija

Malenkosti lahko spremenijo običajno stanovanje v mojstrovino. Dodajte vaze, slike, sveče, ure in številne druge okraske, da spremenite videz in izrazite svoj stil. V nadaljevanju poiščite navdih in odkrijte kose, ki bodo vašemu domu dale nov videz.

Tekstilni izdelki za vaš dom

Tekstilni dodatki prostoru dodajo udobje in toplino. Spalnico stilsko dopolnjuje kakovostna posteljnina s perfektno usklajenimi rjuhami. Dekorativne blazine in pregrinjala položite na sedežno garnituro. Ne pozabite na kopalniški tekstil, ki bo zagotovil največje udobje po vsaki kopeli.

Čiščenje in organizacija

Vsaka notranjost je videti bolje, če ima vse svoje mesto. Priskrbite si praktične organizatorje in elegantne pripomočke za čiščenje, ki vam bodo pomagali ohraniti čistočo in urejenost vašega doma. Navdih poiščite spodaj.

Kuhinja in jedilnica

Naj bosta kuhinja in jedilnica urejeni do zadnje podrobnosti! Izbirate lahko med kakovostno oblikovalsko kuhinjsko posodo, modnimi kuhinjskimi aparati, praktičnimi pripomočki za kuhanje in peko. Ne pozabite na pribor za serviranje, s katerim boste postali mojstrski gostitelj.

Preproge

Na voljo je veliko kakovostnih materialov, ki jih lahko položimo na tla, vendar nič ne ogreje telesa in duše kot lepa preproga. Zmanjšujejo hrup, uravnavajo temperaturo in so zaradi svoje mehkobe prijetne za hojo. Če se jih naveličate, jih lahko preprosto zamenjate.

Več navdiha za udobnejši dom najdete v kategorijah