ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Posteljnina in dodatki v romantičnem stilu

Ste nepopravljiv romantik in bi radi v svoj dom vnesli delček sebe? Enostavno. Skrivnost se skriva v detajlih ter harmonični kombinaciji barv, vzorcev in materialov, ki ustvarjajo umirjeno vzdušje. Poiščite navdih v naših nasvetih in spalnico opremite do potankosti.

Čim več tekstilnih dodatkov, tem bolje

Blazine različnih velikosti in oblik ustvarijo pravo romantično vzdušje. Za materiale izberite žamet, saten ali puhaste prevleke.

Na postelji naj bo tudi pregrinjalo, ki varuje odejo in posteljnino pred prahom. Na tla ob posteljo položite preprogo ali kosmatinca, ki bo zagrel mrzle noge in v prostor vnesel razkošno in toplo vzdušje.

Niste prepričani, kako kombinirati različne tkanine, potiske, barve in materiale?

Pastelni odtenki in cvetlični vzorci

Posteljnina s cvetličnim motivom je trend letošnjega leta in v spalnici daje občutek svežine in čistoče, kar bo samo še izboljšalo vaš spanec. Vedno modni so motivi vrtnic, tulipanov in pivonij, letos pa boste na posteljnini pogosto našli tudi evkaliptus in travniške cvetove.

Zelo pomembno vlogo pri opremljanju spalnice imajo prave barve. Če vam je rožnata barva všeč, jo uporabite. Da pa rezultat ne bi bil preveč osladen, razmislite o kontrastni barvi, ki bo poskrbela za pravo ravnovesje. Modra ali zelena barva se dobro ujemata z rožnato.