TOP 5: Božična peka

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Ne glede na to, ali med adventom pečete sladkarije na veliko ali izberete le nekaj najljubših, brez modelčkov za piškote ali pekačev preprosto ne morete.

Zato smo pripravili pet nasvetov za kuhinjske pripomočke, ki vam ta božič ne smejo manjkati. Večino od njih boste lahko uporabljali vse leto.

Božični modelčki za piškote

Malo ljudi si lahko predstavlja božič brez tradicionalnih piškotov. Zato mora biti v vašem kompletu vsaj nekaj modelčkov za piškote.

S setom božičnih modelčkov iz nerjavečega jekla Dr. Oetker lahko ustvarite prikupne oblike, ki ne bodo ostale neopažene na vašem krožniku s piškoti.

Božični pekač za škofov kruh

V pekačih lahko spečete odlične sladice, s katerimi boste navdušili tekom celega leta.

Sladko in slano pecivo lahko pripravite s pomočjo pekača za pecivo Dr. Oetker, ki je izdelan iz jekla. Vzdrži temperature do 230 °C in ima površino, ki se ne prijema.

Pekač za biskvitni kolač

Pri sladicah za praznike ne smete izpustiti absolutne klasike - biskvitni kolač. Z modelom za peko Bonami Selection ne bo izstopal le po okusu, temveč tudi po domiselni in dekorativni obliki.

Zahvaljujoč lahkemu in trpežnemu aluminijastemu modelu se biskvit peče enakomerno, zato ste lahko bolj prepričani, da se torta ne bo zažgala. Nelepljiva plast zagotavlja, da lahko torto brez težav obrnete iz pekača.

Pekači

Pečenje je veselje in britanska blagovna znamka Sabichi se tega dobro zaveda. Zato pri svojih kuhinjskih pripomočkih dajejo velik poudarek iznajdljivosti in kakovostnim materialom, kar velja tudi za njihov jekleni pekač.

Reliefni valjar

Če želite, da vaši piškoti res izstopajo, a vam okraševanje ni pisano na kožo, se lahko zanesete na lesen valjar z reliefom Orion Flower.

Poskrbite za ustvarjanje neverjetnih vzorcev, s katerimi se klasično glaziranje ne more primerjati. Manj truda za večji učinek. Saj boste pred božičem cenili vsakršno pomoč pri pripravah.