Vrtni trendi za leto 2022

Iščete navdih za prenovo svojega vrta oziroma terase ali vas zanimajo trenutni trendi? Na voljo imamo izbor najboljšega vrtnega pohištva, zunanjih preprog, svetil in drugih elegantnih dodatkov, ki so med trendi za leto 2022.

1. trend:

Udobje na terasi

Ker vse več časa preživimo pod milim nebom, se je povečalo zanimanje za izboljšanje zunanjih prostorov. Vrtovi in terase v letu 2022 slediju trendu. Pomembno je, da se na vrtu počutite kot v dnevni sobi.

Izberite oblazinjeno vrtno pohištvo, ki združuje udobje dnevne sobe z izjemno trpežnimi materiali in je namenjeno za uporabo na prostem. K vtisu udobnega interierja prispevajo tudi vrtni gugalni stoli, blazine, zunanje preproge in dekorativna svetila.

2. trend:

Vrt ali teraso uporabljate vso leto

Vrt ali teraso vam ni treba uporabljati le poleti, tam lahko posedite tudi v hladnejših dneh. Uporabljate jih lahko od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Odeje, prevleke, zunanji grelniki in kamini vam bodo pomagali, da vam ne bo hladno.

3. trend:

Delo od doma na svežem zraku

Pandemija je prinesla številne spremembe. Ena od njih je tudi delo od doma. Čeprav po eni strani domača pisarna prinaša veliko pozitivnih lastnosti, se po drugi strani lahko zgodi, da človek ves dan preživi v zaprtih prostorih. Ena od rešitev je delo na svežem zraku, kar je trend, ki se nadaljuje od leta 2021.

Teraso ali vrt opremite s stabilno mizo, udobnim stolom in ustreznim senčnikom. Ugotovili boste, da bodo vaše delovne naloge enostavnejše.

4. trend:

Zemeljski toni

Barvna paleta vrtnega pohištva in dodatkov bo letos v zemeljskih tonih, ki izražajo mir, varnost in brezčasnost. Idealne barve so rjava, bež, siva, rdeča, oranžna, temnejša zelena ali temno rdeča. Kombinirate jih lahko poljubno, saj se med seboj čudovito prelivajo.

Oglejte si druge trende za leto 2022.