Bonami Days: do 50 % popusta | Podaljšano →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Bonami dobropis in kode za popust

Tu smo zato, da vas razveseljujemo, zato za vas občasno pripravimo kode za popust in vam ob določenih priložnostih podarimo dobropis. Tako si lahko svoje sanjske izdelke zagotovite po še boljši ceni. V nadaljevanju preberite, kako do teh ugodnosti pridete in pri nakupu katerih izdelkov jih lahko koristite.

Dobropis

Kaj je dobropis

1 točka = 1 EUR

Bonami dobropis je kot virtualni denar, ki ga delimo ob posebnih dogodkih ali pa ko vas želimo razvajati. Povezan je z vašim računom na Bonami. Če se prijavite, boste videli stanje dobropisa v zgornjem desnem kotu pod imenom.

Kako deluje

Ena točka predstavlja 1 EUR. Želen izdelek dodajte v košarico in dobropis se bo samodejno odštel že v prvem koraku naročila.

Z dobropisom lahko poravnate do 20% vrednosti nakupa.

Kje najdem dobropis

Dobropis je vezan na vaš Bonami račun, zato se boste morali najprej registrirati. Vidite ga lahko le, ko ste prijavljeni. Trenutno stanje boste našli v zgornjem desnem kotu ekrana pod ikono z vašim imenom.

Kako pridobim dobropis

✓ Prijavite se in si prislužite 5 EUR popusta za vaš prvi nakup na Bonami.si.

Veljavnost dobropisa je 5 dni.

✓ Delite Bonami.si s prijatelji in si prislužite dobropis v vrednosti 8 EUR ob naslednjem nakupu.

Veljavnost dobropisa je 3 mesece.

DELITE BONAMI S PRIJATELJI

✓ Ocenite kupljene izdelke in pripisali vam bomo dobropis v vrednosti 5 EUR za vaš naslednji nakup.

Veljavnost dobropisa je 14 dni.

OCENI NAROČILO

✓ Sledite nam na socialnih omrežjih in prejmite neomejeno količino dobropisov!

Veljavnost dobropisov se spreminja. Dobropise pogosto delimo ob posebnih dogodkih. Spremljajte naša družabna omrežja in dobropisov zagotovo ne bo manjkalo. Če ste prijavljeni na naše spletne novice, imate možnosti za pridobitev dobropisa še več!

Pogoji in pravila uporabe dobropisa

V svojih ugodnostih uživajte v polni meri. Da bi jih lahko bi kar najbolje izkoristili, smo pripravili nekaj pravil, ki vam bodo pomagala, da se boste v našem sistemu bolje znašli.

 • Z dobropisom lahko poravnatenajveč 20 % vrednosti izdelkov.
  Primer: Če kupite torbico za 100 EUR, lahko koristite 20 EUR dobropisa.
 • V primeru vračila blaga si pridržujemo pravico izbrisa dobropisa, ki je bil uporabljen pri naročilu.
 • V primeru zlorabe dobropisnega sistema si pridržujemo pravico, da vaš dobropis zbrišemo ali ga ne dodelimo.
 • Dobropis je vedno časovno omejen.
 • Za dobropise, dodeljene kot kompenzacija, veljajo drugačna pravila uporabe.


Dobropisov ni mogoče uporabiti:
 • za plačilo stroškov pošiljanja in dostave,
 • za nakup darilnih bonov,
 • za nakup izdelkov, ki so že znižani (znižani izdelki so označeni z rdečim pravokotnikom z vrednostjo popusta v odstotkih),
 • za nakup nekaterih izbranih označenih izdelkov(informacijo o tem najdete neposredno na strani izdelka, natančneje na desni strani nad opisom izdelka).
 • pri nakupu, kjer ste vnesli kodo za popust. Teh dveh ugodnosti ni mogoče kombinirati v košarici (uporabite lahko bodisi kodo za popust bodisi dobropis). Če želite unovčiti svoj dobropis, odstranite kodo za popust iz naročila.

Kode za popust

Kaj so kode za popust in kako delujejo

Koda za popust je običajno sestavljena iz črk in številk, na primer "POPUST20". Ko kodo vnesete v košarici, bomo od skupne cene izdelka odšteli ustrezen popust.

Kako uporabite kodo za popust? V prvem koraku košarice kliknite možnost "Koda za popust/darilni bon", v polje vnesite kodo in jo potrdite s klikom na gumb "UPORABITE".

Kode za popuste lahko najdete neposredno na spletni strani bonami.si kadar koli je na voljo posebna promocija. Če se naročite na naše e-novice in spremljate naše profile na družbenih omrežjih, ne boste zamudili nobene kode za popust. Kodo za popust lahko dobite tudi kot kompenzacijo ali darilo.

Pogoji in pravila uporabe kod za popust

 • Vsaka koda za popust ima določen datum veljavnosti. Po izteku veljavnosti kode za popust ni več mogoče uporabiti.
 • Pri posameznem nakupu je mogoče uporabiti največ eno kodo za popust.
 • Če imate kodo darilnega bona, ga lahko kombinirate s kodo za popust. Ker pa lahko v košarico vnesete le eno kodo (kodo darilnega bona ali kodo za popust), se za pomoč obrnite na Bonami podporo strankam.
 • Kode za popust ni mogoče uporabiti za nakup že znižanih izdelkov (ti so označeni z rdečim pravokotnikom z vrednostjo popusta v odstotkih).
 • Kode za popust ni mogoče uporabiti za nakup izbranih označenih izdelkov (informacijo o tem najdete neposredno na strani izdelka, natančneje na desni strani nad opisom izdelka).
 • Pri nakupu ni mogoče hkrati uporabiti dobropisa in kode za popust. Ti dve ugodnosti lahko v košarici uveljavljate ločeno (uporabite samo dobropis ali samo kodo za popust). Če želite unovčiti svoj dobropis, odstranite kodo za popust iz naročila.