20% popust na naročila nad 200€ | Koda: MINUS20 →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

O nas

Smo Bonami. Že v 12 evropskih državah pomagamo vsem, ki trenutno opremljajo ali urejajo svoj interier. Pri nas najdete več deset tisoč izdelkov in veliko navdiha za svoj dom.

Trudimo se, da bi bili vaša prva izbira in da bi se k nam vedno znova vračali. Nas želite bolje spoznati? Preberite vse o naših začetkih in o tem, kakšne izdelke lahko najdete pri nas.

11 let delovanja
12 držav in 7 trgovin
20.000+ izdelkov na zalogi
2,4 milijona zadovoljnih strank

Mi smo Bonami

Smo ekipa ljudi, za katere je delo zabava. Stvari delamo s srcem in stremimo k odličnim rezultatom. Čeprav nas je že več kot 270, še vedno ohranjamo enako kulturo podjetja kot pred leti. Temelji na prijaznosti, odprtosti, odgovornosti in sposobnosti.

Poleg tega pa sami sebe ne jemljemo preveč resno. Vas zanima, kako izgleda, ko se pošalimo na svoj račun? Oglejte si video.

Na prvo mesto postavljamo stranko

S strankami se vedno pogovarjamo kot z enakopravnimi partnerji in prisluhnemo njihovim željam. Poskušamo ustvariti prijetno vzdušje, ki prispeva k hitremu reševanju zahtevkov.

Zato je 93% strank, ki nas kontaktirajo, v celoti zadovoljnih z rešitvijo svoje zahteve. Mimogrede, na vaš klic se v povprečju odzovemo v 19 sekundah!

 

Sanjamo o čudovitem bivanju. Skupaj z vami ustvarjamo dom po vaših željah.

 

V sobi nisem želela ničesar sterilnega ali pa dolgočasnega. Želela sem, da bi se v njej počutili prijetno in da bi bila živa, tako kot moji fantje - divja. Probrazba je prinesla točno to, kar sem si želela. Ima dušo in karakter! Nikol Leitgeb
Bonami mi je všeč zaradi pestre ponudbe izdelkov, ki jih ne najdem drugje. Všeč mi je tudi nabor kvalitetnih znamk pohištva in dekorative in dejstvo, da lahko poleg naštetega hkrati naročim kak tehničen pripomoček ali manjši gospodinjski aparat. Vse je na enem mestu. Urška Oman
Sem ljubiteljica podeželskega in rustikalnega sloga pri opremljanju kuhinje, zato še kako rada obiščem bonami.si, saj tukaj najdem pravo zakladnico izdelkov: od kozarcev, skodelic, krožnikov, kuharskih pripomočkov do lanenih prtov in prtičkov. Ni mi treba sklepati kompromisov, ko želim slediti svojemu stilu, saj je tukaj na enem mestu zbranih kar nekaj znamk, ki mi zares ustrezajo, denimo Linen Tales, Ladelle, Villeroy & Boch, La Rochére in še bi lahko naštevala. Mateja Delakorda
 

 

Navdih za vsak dan

Vsak dan vam prinašamo mero svežega navdiha - nove izdelke, nasvete in trende za lepši dom.

Bonami lastne blagovne znamke

Vemo, kako težko je najti praktičen, lep in cenovno ugoden izdelek. Zato ponujamo tudi lastne blagovne znamke, ki vključujejo priljubljene izdelke v različnih barvah, velikostih in slogih. Samo na Bonami - vedno na zalogi in s hitro dostavo.

 

Zadnjih 11 let v Bonami

Spoznajte našo zgodbo od A do Ž

24. januar 2013

Točno ob 22:54:10 prejmemo prvo Bonami naročilo

September 2016

Preselimo se v skladišče v Jeneču na Češkem

April 2017

Dosežemo prodajni cilj 40 milijonov EUR

December 2017

Dosežemo 1 milijon naročil

Avgust 2018

Vstopimo na madžarski trg in tako poslujemo že v 5 državah (Češka, Slovaška, Poljska, Romunija in Madžarska)

April 2020

Nova pridobitev v nekaterih državah - dostavna služba Bonami kurir

Maj 2020

Odpremo prvo fizično trgovino v Pragi

Januar 2021

Dosežemo prodajni cilj 200 milijonov EUR

Maj 2021

Zabeležimo 10 milijonov prodanih izdelkov

September 2021

Vstopimo na 4 nove trge (Slovenija, Hrvaška, Litva in Latvija) in smo tako prisotni na 9 evropskih trgih

2022

Predstavimo lastno blagovno znamko

2023

Vstopimo na 2 nova trga (Estonija, Bulgarija) in zdaj poslujemo v 11 državah