Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Blomus

Podjetje BLOMUS, ustanovljeno leta 1961, izhaja iz nemške tradicije izjemne kakovosti in visokokvalificirane izdelave. Uspeh blagovne znamke temelji na trdnem prepričanju o kakovosti materialov, čistosti oblike in nujnosti strastnega pristopa. Zato je BLOMUS postal vodilni ponudnik notranje opreme in dodatkov, ki bodo trajali in jih bodo cenile še naslednje generacije.

3 razlogi za izbiro znamke Blomus

Blomus ustvarja čudovito pohištvo, okraske in dodatke, ki jih je preprosto veselje gledati. Korenine blagovne znamke segajo v leto 1961, njeni izdelki pa odražajo nemško tradicijo izjemne kakovosti in visoko usposobljene izdelave. Ta pristop se ne odraža le v uspešnem oblikovanju, temveč tudi v dolgi življenjski dobi vseh izdelkov, od sveč do kuhinjskih dodatkov in kavnih mizic.

Brezkompromisna kakovost
Glavna značilnost znamke Blomus. Pri izbiri materialov in proizvodnih postopkov ne popuščajo, temveč si vedno prizadevajo za popolnost.

Kombinacija novih in rabljenih materialov
Za blagovno znamko je nerjaveče jeklo prva izbira. Čeprav je veliko njihovih izdelkov danes na primer izdelanih iz keramike, plute, lanu, betona ali lesa, ima nerjaveče jeklo še vedno mesto v njihovih izdelkih - v kombinaciji z drugimi materiali ali samostojno, ko popolna nepopolnost jekla najbolj izstopa.

Oblikovanje in funkcionalnost gresta z roko v roki
Podjetje Blomus se tradicionalno zanaša na odličnost, zasleduje zelo inovativen pristop k razvoju izdelkov in se drži ideala, da se praktične lastnosti izdelka izražajo enako močno kot njegove estetske lastnosti.

Filtri in razvrščanje
Zaloga
Linija izdelkov
Cena
Novosti
Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Prikazanih 48 od 409 izdelkov