Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Bobochic Paris

Ne glede na to, ali iščete prefinjeno in sodobno vzdušje ali pa uživate v retro in vintage slogu, Bobochic Paris ponuja nekaj za vsakogar. Hkrati pa ne izgublja svojega pariškega šarma in pristnosti. Kosi te blagovne znamke so na voljo v številnih oblikah, barvah in materialih ter bodo vaš dom spremenili v edinstven prostor z neponovljivim slogom.

3 razlogi za izbiro Bobochic Paris

Pariški oblikovalec sedežnih garnitur, blagovna znamka Bobochic Paris, se ponaša z zelo sodobnim dizajnom, kakovostnimi surovinami in močno ekološko zavezanostjo. Vsaka linija te blagovne znamke je avtentična, ikonična in ima svoje edinstveno sporočilo.

Trajnostna naravnanost
V podjetju Bobochic Paris nenehno iščejo načine, kako strankam ponuditi ne le oblikovalsko, temveč tudi trajnostno pohištvo. Da ne bi šlo le za prazne besede, blagovna znamka aktivno podpira lokalne obrtniške izdelke in ponuja široko paleto izdelkov s certifikatom FSC, ki dokazuje, da izdelek prihaja iz skrbno upravljanih gozdov.

Avtentično oblikovanje
Znamko vodi želja po poudarjanju francoske dediščine. Na svoje poreklo in zgodovino je zelo ponosna. Z blagovno znamko Bobochic Paris se boste zagotovo počutili posebno. Številne kose izpopolnjuje pristno francosko oblikovanje, ki je opazno tako vizualno kot funkcionalno.

Prisega kakovosti
Od svoje ustanovitve leta 2015 podjetje Bobochic Paris vse svoje pohištvo ustvarja s strastjo in z visokimi standardi, da bi izpolnilo vsa pričakovanja. Vsak cent vlagajo v odlično uporabniško izkušnjo in navdušeno poročajo, da so njihov največji navdih stranke same.

Izdelki po kategorijah

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Znižanje
Filtri in razvrščanje
Cena
Prikazanih 48 od 728 izdelkov