Do -20% na izdelke v skandinavskem stilu | Prihranite že danes →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Darila za otroke

Otroke lahko osrečimo na nešteto različnih načinov. Vedeti morate le, kje začeti. Oglejte si najrazličnejše igrače, družabne igre, pripomočke za šport, za ustvarjanje ter opremo za poletje. Starejše otroke bo navdušila moderna elektronika, za več idej za posamezno starost pa si oglejte naša darila za najstnike in darila za otroke do enega leta.

Navdih

Filtri in razvrščanje
Cena
Filtri in razvrščanje
Cena
Prikazanih 48 od 2836 izdelkov

Ideje za darila za otroke

Izbira darila za otroke je običajno mala malica. Pri mlajših otrocih ne boste zgrešili, če boste izbrali interaktivno igračo, ki bo podpirala razvoj njihovih spretnosti. Pri starejših otrocih lahko običajno preprosto vprašate, kaj želijo. Tako boste zagotovo dobili še preveč idej za darila.

Če ne veste, za kaj bi se odločili, smo za vas pripravili veliko idej, razdeljenih glede na starost otrok.

Darila za otroke od 2. leta starosti

Najmanjši otroci so vedno navdušeni nad igračo. Primerne so preproste sestavljanke, kocke, pa tudi otroški pripomočki, s katerimi bo hranjenje nekoliko bolj zanimivo. In koliko zabave lahko prinese takšen otroški šotor!

Ne glede na to, ali boste za darilo izbrali pliškota, punčko ali leseno igračo, bo vaš malček z vsako od njih na zabaven način spoznaval svet.

Več idej:

 • sestavljanke za najmlajše
 • poganjalec
 • igrače za kuhanje
 • igrače za sestavljanje
 • pliško za crkljanje
 • prvi avtomobil
 • Darila za predšolske otroke

  Pri izbiri darila za predšolskega otroka prebrskajte vse vrste iger. So zabavne in hkrati poučne. Na voljo je veliko različnih možnosti. Od vas je odvisno, ali želite spodbuditi otrokovo koncentracijo, ustvarjalnost, logično razmišljanje ali razvoj besednega zaklada.

  Primerno darilo za otroke te starosti so tudi družabne igre. Ne le da zabavajo sorojence in prijatelje, temveč pri otrocih krepijo občutek za poštenost. To jim bo prišlo prav, ko bodo starejši. Prav tako tudi torba in šolske potrebščine.

  Več idej:

 • otroški leseni set za igranje - kuhinja, trgovina, miza z orodjem za male mojstre
 • punčke in oblačila, hiške, vozički itd.
 • pripomočki za ustvarjanje - barvice, markerji, prstne barve, barve za obraz
 • otroška glasbila - ksilofon, boben, flavta ali kitara
 • projektorji pravljic in kalejdoskopi - za še lepše zgodbe pred spanjem
 • Darila za šolarje

  Izbira primernega darila za šolarja ni preprosta, saj ima otrok že svoje interese, želje, ideje in okuse. Zato je dobra strategija, da ga vprašate, kaj bi ga osrečilo oz. kaj bi potreboval. Če darilo izbirajo starši, lahko združijo prijetno s koristnim in stavijo na novo opremo za otrokovo sobo. Pisalna miza za pisanje domačih nalog in ustvarjanje ali postelja v obliki hiške bosta sobi vdihnili novo življenje.

  Če iščete posebne nasvete za deklice in dečke, stare od 7 do 12 let, jih boste našli v naslednjih kategorijah, ki so razdeljene po starosti in spolu:

  Darila za najstnike

  Ko izbirate darilo za najstnika, razmišljajte podobno kot pri izbiri darila za mladega odraslega. Poznati morate njegove okuse in hobije. Razmislite, kako svoj preživlja svoj prosti čas. Je to glasba, elektronika in računalniki, je rad lepo oblečen ali ima nenavaden hobi, ki ga zaposluje iz tedna v teden?

  Univerzalna darila za dekleta te starosti so lahko različni modni dodatki, kot so nahrbtniki, ure, kozmetične torbice ali nakit. In darila za fante? Pri njih boste verjetno najbolj zadeli z elektroniko in potovalnimi pripomočki, z npr. slušalkami, zvočniki, nahrbtniki ali večnamenskim žepnim orodjem.

  Za več idej prebrskajte še kategorijo: