ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Elegantna svetila za poživitev vašega doma

Dizajnerska svetila niso več samo domena umetnikov, arhitektov in hotelov s petimi zvezdicami. Nenavadne luči so lep in privlačen dodatek k vsaki notranjosti. Vzbujajo vtis brezčasnosti in svobode. V nadaljevanju si oglejte svetila, ki s svojim dizajnom osvetlijo vsak dom in mu dajo pravi luksuzni pridih.

Vintage osvetlitev v kovinskih odtenkih

Vintage viseča razsvetljava, ki jo navdihujejo šestdeseta, sedemdeseta in osemdeseta leta prejšnjega stoletja, bo poskrbela za brezčasen dizajn. Najbolj priljubljeni so bakreni, srebrni in zlati odtenki, ki simbolizirajo razkošje. So bogato okrašeni in jih lahko postavite kot glavno visečo luč v dnevno sobo ali celo nad jedilno mizo.

Osrednjo luč dopolnite s stensko svetilko

Stenske dizajnerske svetilke so lahko posebno dopolnilo osrednjim svetilkam. Predvsem izberite svetila, ki so barvno usklajena ali izdelana iz istega materiala kot osrednja svetila. Vendar pri oblikovanju enotnost ni pogoj. Lepo bo izstopala tudi kombinacija več stilov skupaj.

Namizne svetilke kot dekoracija

Minili so časi, ko je prostor osvetljeval le en lestenec s stropa. Danes imamo res veliko izbire. Ena od teh so lahko svetila z dvojno funkcijo, kot so dizajnerska svetila, ki osvetlijo prostor in hkrati krasijo interier. Postavite jih lahko na mizico, na komodo, ob televizor, na tla, skratka kamorkoli v sobi želite.

Niste našli navdiha za osvetlitev svojega doma? Oglejte si več kot 1.300 drugih svetilk.