Bonami Days -15 % na neznižane izdelke | Koda: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Gazzda

Blagovna znamka Gazzda je bila ustanovljena leta 2013 v Sarajevu. Njihov cilj je ustvariti pohištvo, ki vam bo pomagalo ustvariti dom, v katerega se boste z veseljem vrnili - lepši, prijetnejši in zračnejši. Ponaša se s kakovostnimi materiali in modeli, ki bodo zdržali preizkus časa. Glavna oblikovalca blagovne znamke sta mednarodno priznana oblikovalca Salih Teskeredzić in Mustafa Čohadžić. Če hrepenite po pohištvu, ki se ne stara, bo znamka Gazzda prava za vas.

3 razlogi za izbiro znamke Gazzda

Poslanstvo podjetja Gazzda je oblikovati pohištvo, ki strankam pomaga ustvariti dom, v katerega se bodo rade vračale - lepši, zračnejši in poln energije. Pri tem stavi na kakovostne naravne materiale in modele, ki so kos preizkusu časa. Glavna oblikovalca blagovne znamke sta mednarodno priznana oblikovalca Salih Teskeredzic in Mustafa Cohadzic. Če želite pohištvo, ki se ne stara in je trpežno, je Gazzda prava izbira za vas.

Mednarodno priznano oblikovanje
Gazzda ponuja številne izdelke, ki so za svoje izvirno oblikovanje prejeli nagrade, kot so Red Dot Design Award, BIG SEE Product Design Award ali iF Design Award.

Obrtniška izdelava
Gazzda izhaja iz Bosne in Hercegovine, države z dolgo tradicijo izdelave pohištva. Tej osnovi znamka dodaja sodobno estetiko in s pomočjo najboljših lesnih mojstrov premika meje rokodelske izdelave.

S spoštovanjem do narave
Lep, močan in trpežen masivni hrast je značilni material blagovne znamke Gazzda. Za proizvodnjo se uporablja samo les iz trajnostno upravljanih gozdov s certifikatom FSC.

Filtri in razvrščanje
Bonami Days
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Novosti
Filtri in razvrščanje
Prikazanih 48 od 214 izdelkov