Bonami Days -15 % na neznižane izdelke | Koda: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Hammel Furniture

Znamko Hammel sta leta 1961 ustanovila Verner Kristensen in Søren Didriksen in od takrat proizvaja pohištvo najboljše kakovosti. Edinstveni kosi te blagovne znamke združujejo dansko tradicijo s sodobno filozofijo oblikovanja.

3 razlogi za izbiro znamke Hammel Furniture

Hammel Furniture je sodobno in družbeno odgovorno podjetje s poudarkom na kakovosti v vsakem koraku postopka. Izpolnjuje zahteve sodobnih proizvodnih procesov, hkrati pa ohranja natančnost izdelave. V svojih tovarnah v Hammelu in Skærbæku proizvaja široko paleto kakovostnega pohištva, vključno z jedilnimi mizami, mizicami, stoli in pohištvom za shranjevanje.

Preverjena kakovost
Ali ste vedeli, da so nekateri brezčasni izdelki podjetja Hammel Furniture na trgu že več kot 30 let? Nekaj izdelkov so izdelovali že v tovarni, katere zgodovina sega v leto 1946.

Trajnostna proizvodnja
Lokalna proizvodnja, certifikat FSC, tovarne, ki uporabljajo 100% zeleno energijo, recikliran material - to so koraki, ki jih je blagovna znamka naredila na poti k trajnosti.

Skrb za kupce
Oblikovalci v podjetju Hammel prisluhnejo potrebam ljudi, za katere oblikujejo. Rezultat tega je funkcionalno in vsestransko pohištvo, ki ga je mogoče prilagoditi življenjskemu obdobju, v katerem se nahajate.

Filtri in razvrščanje
Bonami Days
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Filtri in razvrščanje
Prikazanih 48 od 306 izdelkov