Bonami Days: do 50 % popusta | Podaljšano →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

iDesign

Blagovna znamka iDesign, ki jo je leta 1974 ustanovil Bob Immerman, se osredotoča na proizvodnjo oblikovalskih izdelkov za dom in organizatorjev za učinkovitejšo in elegantnejšo organizacijo notranjosti. Pri tem sledi nespremenljivemu cilju olajšati vsakdanje življenje z inovativnimi izdelki po dostopni ceni. S trajnostno embalažo ter recikliranimi materiali in materiali, ki jih je mogoče reciklirati, med proizvodnjo mislijo tudi na okolje.

3 razlogi za izbiro znamke iDesign

Za boljši pregled vsega pomembnega. To je vizija ameriške znamke iDesign, katere izdelke odlikujejo cenovna dostopnost, preprost dizajn, umirjene barve in predvsem visoka funkcionalnost.

Vsestranskost izdelkov
Škatle, košare, pladnji. To je le kratek seznam rešitev za shranjevanje, ki jih ponuja ta blagovna znamka. S pametnim in večnamenskim dizajnom lahko vnesete red v vsak prostor.

Inovativnost
Glavni cilj znamke iDesign je poenostaviti življenja njihovih kupcev. Inovativnost je neločljivo povezana z doseganjem tega cilja in njegovim nenehnim razvojem.

Za čistejši planet
Trajnost je velik del njihovega DNK. Zato se zanašajo na trajnostno embalažo ter reciklirane materiale in materiale, ki jih je mogoče reciklirati. To gre z roko v roki s prizadevanji za zmanjšanje odpadkov.

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Znižanje
Novosti
Filtri in razvrščanje
Cena
Prikazanih 48 od 497 izdelkov