Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

iDesign/The Home Edit

Blagovna znamka The Home Edit od leta 2015 daje nov pogled na tradicionalno organizacijo doma. Ponuja škatle za shranjevanje, razdelilnike, stojala in druge dodatke z značilnim dizajnom, ki vam bodo pomagali urediti notranjost. Ustvarili sta jo Clea Shearer in Joanna Teplin, ki sta tudi producentki Netflixove oddaje Get Organized with The Home Edit.

Shop the look

3 razlogi za izbiro znamke Home Edit

Ameriška blagovna znamka The Home Edit je bila ustanovljena z enim samim ciljem – novo definicijo tradicionalnega pogleda na organiziran dom, ki so jo želeli povezati z oblikovanjem in stilom notranjosti. Ravno zato so njihovi izdelki oblikovani z značilnim videzom, ki je prepoznaven po vsem svetu.

Boljši pregled nad vsakim prostorom
Ponudba blagovne znamke vključuje rešitve za shranjevanje, primerne za vsak prostor – kuhinjo, shrambo, omaro ali celo garderobo.

Najpomembnejša je organizacija doma
Ustanoviteljici sta tudi zvezdi Netflixove serije Get Organized with The Home Edit, kjer slavnim osebam in strankam pomagata ustvariti čudovite in funkcionalne prostore.

Oblika, funkcionalnost in zabava
Z edinstveno kombinacijo teh treh vrednot, ki se odražajo v izdelkih, kreativnih vsebinah in medijskih platformah, si znamka prizadeva izboljšati vsakdanje življenje svojih strank.

Filtri in razvrščanje
Zaloga
Linija izdelkov
Cena
Znižanje
Filtri in razvrščanje
Cena
Vrsta ponudbe
Prikazanih 48 od 52 izdelkov