ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Kako izbrati darila glede na interese

Sliši se enostavno, vendar ne pozabite, da darilo ni za vas, zato ne morete izbirati po vašem okusu. Razmislite, kaj oseba, ki jo želite obdariti, rada počne in kakšne hobije ima. Če osebo prepoznate v eni od naslednjih kategorij, ste zmagali. Imamo namreč veliko odličnih nasvetov, kako obdariti popotnike, športnike, ljubitelje knjig in gurmane.

Popotniki

Navdušeni popotniki pogosto potujejo lahkotno in njihova prtljaga tehta le nekaj kilogramov. Ne pozabite, da mora biti idealno darilo kompaktno in praktično. Brezžične slušalke, potovalne steklenice in lončki, večnamensko žepno orodje ali potovalke bodo cenjene pri vsakem avanturistu.

Športniki

Skoraj nemogoče je razočarati športnika z darilom. Zaradi rednega sproščanja endorfinov so preprosto srečnejši. Razveselite jih s podlogo za vadbo, kolesarsko opremo ali priročno steklenico.

Ker športniki radi tekmujejo in zmagujejo, jih lahko obdarite tudi z raznimi družabnimi igrami. Ker je pomembno, da se pred treningom ali tekmo dobro spočijeji, jim lahko podarite tudi kakovosten vzglavnik, posteljnino ali mehko odejo.

Ljubitelji knjig

Za tako imenovane knjižne molje je najboljše darilo seveda knjiga. Je pa precej težko najti pravi žanr in avtorja. Pomembno pa je tudi vedeti, ali je vaš knjižni mol knjigo že prebral.

Kaj pa če bi ljubitelja knjig opremili s praktičnimi pripomočki in mu tako omogočili, da bo branje še lepša izkušnja? To lahko storite z udobno odejo, v katero se lahko zavije med branjem, svetilko, aromatično svečo in seveda s knjižnimi zaznamki. Če želite svojemu bralcu ponuditi nekaj zares spektakularnega, poiščite knjižno polico ali gugalni stol, ki bosta izboljšala bralno izkušnjo.

Gurmani

Gurmani resnično uživajo v življenju. Veseli bodo različnih kuhinjskih pripomočkov in posod, ki bodo izboljšali že tako dobro pripravljene obroke. Kaj pravite na elegantne kozarce za vino, servirni pladenj ali skledo, brusilnik za nože ali modele za peko.

Če želite podariti nekaj izvirnega, lahko poskusite s stilsko napravo za kokice ali dizajnerskim jedilnim priborom francoskega družinskega podjetja Jean Dubost.