ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Kako izbrati darila za družino

Iva Baltaretu
Iva Baltaretu
Bonami Blogger

Saj veste, kako je s tem. Oče ima vse, mama ne potrebuje ničesar, otroci pa hočejo vse. Kako torej izbrati primerno darilo za vsakega od njih ali celo skupno darilo za vso družino? Ne skrbite, za vas smo pripravili veliko nasvetov, s katerimi boste postali najbolj priljubljen Božiček doslej.

Darila za starše

Vemo, da starši želijo za svojo družino le najboljše, vendar pogosto pozabljajo na sebe. Privoščite jim nekaj posebnegnega, morda izdelek vrhunske kakovosti, ki si ga sami ne bi nikoli kupili. Razmislite tudi o tem, kako radi preživljajo prosti čas. Naše ideje:

- dobra kava
- kozarci za vina
- prijetno poležavanje
- žar
- kakovostna posteljnina
- luksuzni komplet nožev za steak

Darila za dedke in babice

Svoje stare starše boste razveselili že, če boste z njimi preživljali čas in skrbeli za njihovo dobro počutje. Kot predstavniki stare šole bodo cenili uporabna in praktična darila. Da se izognete klasičnim darilom, kot so copati ali puloverji, smo za vas pripravili nekaj idej:

- kakovostne odeje
- komplet brisač in brisač
- laneni kopalni plašči
- vrtna oprema
- orodja za vrtnarjenje

Darila za najmlajše

Otroci preprosto obožujejo igrače. Seveda lahko izberete nekaj hrupnega in svetlečega, kar pa bo za vas kar hitro postalo moteče. Poleg tega pravijo, da preveč aktivne igrače ustvarjajo pasivne otroke in obratno. Zato vam svetujemo, da izberete nekaj minimalističnega in nekonvencionalnega. Izberete lahko:

- uganke
- kalejdoskope
- leseni komplete igrač
- papirnate uganke
- otroške uganke

Darila za tete in strice

Čeprav so pomembni družinski člani, se z njimi ne videvamo tako pogosto, kot bi si morda želeli in tako ne poznamo vseh njihovih interesov in želja. Predlagamo, da povprašate njihove otroke ali svoje starše, ki vam bodo zagotovo znali svetovati. Pripravili pa smo tudi seznam univerzalnih daril in darilne bone, ki bodo zagotovo zadovoljili njihov okus.

- prenosna baterija
- komplet posod in skodelic
- sveče in svečniki
- foto okvir z družinsko fotografijo
- dizajnerski sadilniki
- darilni boni

Darila za vso družino

Je vaša družina velika in bi nakup daril za vsakega posebej bil prehud udarec za vašo denarnico? V tem primeru je najbolje, da kupite eno skupno družinsko darilo, ki ga lahko uporabljajo vsi družinski člani. Se vam zdi predobro, da bi bilo res? Za vas imamo nekaj nasvetov:

- darilni bon
- viseč stol ali mrežo za vrt
- aparat za kavo ali drug kuhinjski aparat
- gramofon
- mehke odeje in blazine