ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Kako pripraviti stanovanje za obiske

Z jesenskim vremenom imamo vse več obiskov prijateljev in družine, ti pa se največkrat spektakularno zaključijo med božičem. Toda kako lahko pripravite in uredite svoje stanovanje, da bodo vsa ta srečanja potekala čim bolj gladko in udobno?

Ne moremo vam povedati, kako diplomatsko ravnati z nejevoljno teto. Imamo pa za vas pripravljenih nekaj trikov, s katerimi se bodo vaši gostje počutili kot doma.

1. Kam posesti vse goste?

Vas skrbi, da je vaš kavč premali za vse povabljence, vendar zagotovo ne nameravate kupiti večjega?

Dilemo, kako udobno namestiti vse goste v dnevni sobi, rešite s pomočjo lahkih in prenosnih taburejev ter pufov. Kadar nimate polne hiše, jih lahko uporabite za sedenje na hodniku, medtem ko se obuvate, ali kot priročen prostor za shranjevanje.

2. Spanje

Z veseljem bi povabili svoje bližnje, da prenočijo pri vas med prazniki, vendar nimate sobe za goste? Ustvarite udobno zakonsko posteljo kar v svoji dnevni sobi. Uporabite elegante nastavljive blazine znamke Karup design ali njihova ležišča za goste in ustvarite udoben kotiček za vaše goste.

Nasvet: Nastavljive blazine lahko uporabite tudi kot dodatne sedeže za vaše goste.

3. Majhne pozornosti za vaše goste

Gostite nekoga več kot eno noč? Poskrbite, da se bodo počutili kot doma. Pripravite prijeten paket dobrodošlice z dišečim milom, kopalnim plaščem, brisačo, copati in zobno ščetko. Velik učinek bo imelo tudi, če boste sobo za goste naredili udobno z dišečo svečo, prikupnimi božičnimi lučkami ali mehko posteljno pregrinjalo.

Uporabite udobno posteljnino in prevlecite vsaj dva različna vzglavnika, da bo gost lahko izbral njemu najbolj udobnega. Ne pozabite, da plastenje tekstila pripomore k večjemu udobju, zlasti v mrzlih dneh. Odlično je tudi, če spraznite predal ali del omare, da bo lahko vaš gost shranil oblačila in druge predmete iz kovčka.

5. Praktične klopi

Kaj pa ko vam zmanjka stolov? Če ne želite kupovati dodatnih kosov samo za posebne dodgoke, izberite drugo rešitev.

Spet se lahko zanesete na elegantne pufe in tabureje, ki jih boste uporabljali tudi na druge načine, ali pa razmislite o dizajnerski klopi. Zavzeli bodo manj prostora, če imate pa otroke, jih boste na klop lahko posedli eden poleg drugega.