Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Kave Home

Kave Home je španska blagovna znamka pohištva in dodatkov za dom, ki združuje sodobno in funkcionalno oblikovanje s cenovno dostopnostjo. V središču njihovega širokega portfelja sta zavezanost trajnosti in iskanje izvirnih rešitev. Kave Home ponuja elegantne možnosti, ki ustrezajo širokemu razponu okusov in življenjskih slogov.

3 razlogi za izbiro Kave Home

Kave Home ponuja široko paleto možnosti za različne okuse in želje. Ne glede na to, ali gre za pohištvo, razsvetljavo, tekstil ali dodatke, Kave Home ponuja elegantne in sodobne možnosti, ki lahko izboljšajo vsak življenjski prostor. Njihov obsežen katalog izdelkov vključuje različne sloge oblikovanja. Poleg tega Kave Home redno uvaja nove modele, da bi strankam zagotovili dostop do najnovejših trendov in inovativnih izdelkov.

Izvirno in funkcionalno oblikovanje
S trendovskim oblikovanjem polepšajte svoj dom. Ekipa Kave Home in njeno sodelovanje z neodvisnimi oblikovalci daje prednost inovativnim rešitvam z vključevanjem novih postopkov in materialov.

Zavezanost k trajnosti
Z izbiro te blagovne znamke lahko prispevate k bolj zeleni prihodnosti. Kave Home na primer ponuja izdelke iz recikliranih materialov ali certificiranih trajnostnih virov.

Visokokakovostna ponudba
Izdelki Kave Home so narejeni, da služijo dolgo. Z izbiro teh izdelkov v svoj dom prinašate funkcionalne in trajne izdelke.

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Znižanje
Novosti
Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Prikazanih 48 od 1076 izdelkov