Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Linen Tales

Družinska blagovna znamka Linen Tales se ukvarja s proizvodnjo najkakovostnejšega tekstila za dom iz klasičnega lanenega materiala. Prvotno siva in na otip groba tkanina je dobila barvo v skladu s sodobnimi zahtevami sodobnega življenja. Vsi izdelki so izdelani v Litvi po najvišjih možnih standardih z namenom visoke praktičnosti in hkrati lepega videza.

3 razlogi za izbiro znamke Linen Tales

Preprostost, odgovornost in neizmerna želja po izboljšanju. To so temeljne vrednote, ki jih litovska blagovna znamka Linen Tales odraža v vseh svojih izdelkih. Za široko paleto tekstila za dom je značilen minimalističen videz brez odvečnega okrasja.

Trajnostni razvoj
Trajnost in prijaznost do okolja sta upoštevani v celotnem proizvodnem procesu - od izbire trajnostnih tkanin, zmanjševanja količine odpadkov, lokalne proizvodnje in embalažnih materialov.

Visoka kakovost
Linen Tales poskrbi, da izdelki niso le lepi, temveč tudi vzdržljivi. Zaradi brezčasne zasnove se visokokakovostni izdelki ne bodo nikoli postarali in bodo trajali več generacij.

Možnost kombiniranja
Posteljnina je zasnovana tako, da je mogoče posamezne kose preprosto kombinirati med seboj. Pustite domišljiji prosto pot in ustvarite kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Znižanje
Novosti
Filtri in razvrščanje
Prikazanih 48 od 799 izdelkov