Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Lyon Béton

Francoski oblikovalski studio Lyon Béton ustvarja drzno pohištvo in dodatke iz betona, ki za razliko od drugih materialov zahteva bistveno drugačen ustvarjalni proces. Blagovna znamka črpa neskončen navdih tako iz urbanega okolja kot tudi iz svetovnih oblikovalskih slogov, kot so brutalizem, Bauhaus in Art Deco.

3 razlogi za izbiro znamke Lyon Béton

Za blagovno znamko Lyon Béton je značilen beton - vsestranski material s številnimi praktičnimi lastnostmi. V sodelovanju z drznimi oblikovalci, ki podpirajo njihov koncept, že več kot 10 let ustvarja pohištvo in dodatke v edinstvenih oblikah, v katerih ima glavno vlogo beton.

Neprimerljivo oblikovanje s pridihom retro sloga
Čeprav je beton lahko videti surov, blagovna znamka Lyon Béton ponuja izdelke, za katere je značilen eleganten, izviren in pogosto drzen videz.

Z upoštevanjem trajnosti
Lyon Béton se bistveno razlikuje od pohištva za dom za enkratno uporabo. Od same zasnove do izdelave pohištva poskrbi, da njihovi izdelki zdržijo dolga let.

Navdihuje jih industrijski slog
Jean Prouvé, Frank Lloyd Wright, Le Corbusier ali Charlotte Perriand. To je le kratek seznam kreativcev, po katerih se pri oblikovanju izdelkov zgleduje podjetje Lyon Béton.