Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

MiaCara

Blagovna znamka MiaCara že od leta 2011 ponuja dodatke za hišne ljubljenčke. Sebastian in Barbara Zweig sta jo ustvarila po načelih celostnega pristopa, ki združuje funkcionalnost, vizualno privlačnost in visoko kakovost. Široka ponudba vključuje postelje, počivališča, sklede in številne druge potrebščine.

Zakaj izbrati znamko MiaCara

Sebastian, ustanovitelj znamke MiaCara, ima dolgoletne izkušnje z vodstvom mednarodnih blagovnih znamk, kjer je pridobil znanje in izkušnje na področju polnil in visokokakovostnih tkanin, ki jih je preprosto čistiti. Njegova ljubezen do živali se kaže v vsakem izdelku in ustanovitelja spodbuja k nenehnemu iskanju inovacij in izboljševanju celotnega procesa.

Inovativnost
Izdelki že na prvi pogled očarajo s svojo prepoznavno in brezčasno obliko. Hkrati so zasnovani z mislijo na čim večjo funkcionalnost.

Kvaliteta
Skrbna izbira najboljših materialov in njihova nadaljnja zelo natančna obdelava sta najvišja prioriteta blagovne znamke MiaCara.

Strast
Znamka pri proizvodnji ne osredotoča le na najmanjše podrobnosti, temveč tudi na trajnost. Zato večina izdelkov prihaja iz Evrope, predvsem iz Nemčije.

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Novosti
Filtri in razvrščanje
Cena
Prikazanih 48 od 194 izdelkov