ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Obisk na vrtu blogerke Smooth & Cooking

Oglejte si, kako uživa poleti na vrtu, mama in energična blogerka smoothandcooking. Naj vas navdihne njena izbira udobnega vrtnega pohištva ter dodatkov in okraskov, ki so vrtni kotiček spremenili v zasebno oazo, kjer je veselje preživljati poletne dni.

Idealna vrtna miza

"Pri izbiri mize ni pomembna le kakovost, temveč tudi velikost in vzdržljivost. Zato smo izbrali popolno, prostorno mizo znamke Kave Home

Črna kovina je v popolnem kontrastu z elegantno mizno ploščo iz masivnega lesa. In kar je najboljše, v njem lahko udobno sedi do 6 oseb.

Izbor foteljev in stolov

"To je bil zame pravi izziv. Najprej sem želela izbrati drug stol, vendar so mi bralci pomagali sprejeti končno odločitev.

Eden od bralcev je pohvalil stole Bonami Selection. Ne le da so izjemno udobni, široki in udobni, ampak so tudi dovolj visoki, da lahko sedite za jedilno mizo. Vsak, ki pride k nam, jih takoj opazi."

Dodatki za pravo vzdušje

"Izbira pravih dodatkov je verjetno najtežji del. Celotno vzdušje ustvarjajo dodatki. Imam pravilo: vse dodatke kupujem postopoma, tako da jih lahko mešam in usklajujem, razmišljam, kaj je prav in kaj ne.

Osnovne so majhne dodatne mizice, ki jih uporabljamo ob zabavah, za cvetlične lončke ali kot mizice za otroke. Prav tako so na voljo cvetlični lonci različnih velikosti, vrst in materialov. Kombinacija betona, morske trave in protja se mi je dobro obnesla."

Luči kot v obmorski restavraciji

"Za pravo uživanje v poletnem večeru je bistvenega pomena ustrezna osvetlitev. Najraje vzdušje ustvarjam s svetilkami, svečniki in visečimi lučmi.

Ustvariti vzdušje obmorske restavracije ni tako težko. Gre le za kombiniranje različnih materialov in barv."

Zunanja preproga kot dolgoletni spremljevalec

"Veliko ljudi nas sprašuje o naših zunanjih preprogah. Imamo jo že več let. Sprva smo začeli s preprogo, ki je bila primerna za vse vremenske razmere in izdelana iz umetnih materialov. Ko smo zgradili gazebo, smo izbrali tkano trpežno zunanjo preprogo. Ni le prijetna na pogled, ampak tudi na otip."/i>

Bazen za otroke (in starše)

"Izbiro bazena sem prepustila svojemu sinu. Izbiral je lahko med modrim s premerom 120 cm in prozornim s premerom 150 cm z bleščicami."