ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Spremenite spalnico v samo 15 minutah

Iščete idejo za hitro in učinkovito spremembo v vašem domu? Navdihnite se s postavitvijo spalnice v dveh stilih po Anni Hans - ljubiteljici lepe, nežne notranjosti. Naučili se boste, kako s tekstilom in dodatki ustvariti naraven ali nežno romantičen prostor v svoji spalnici.

Stavite na elegantne blazine, vrhunsko posteljnino in dizajnersko dekoracijo in videli boste, kako enostavno je z majhnimi spremembami in detajli doseči odličen učinek.

Praktični in estetski materiali

"Pri izbiri izdelkov za spalnico me je vodila predvsem ljubezen do naravnih materialov in nežnih barv.

Lanena posteljnina, ki omogoča koži dihanje, je nujna! Posteljnina absorbira do 25 % telesne vlage, poleti hladi, pozimi pa greje."

Univerzalni dodatki

"Da bi v prostor vnesla poletno, a nekoliko praznično vzdušje, sem izbrala okrogle blazine z motivom metuljev in kovinsko mizico, ki se bo odlično obnesla ne le kot nočna omarica.

Zanimivo je, da lahko zgornji del mize uporabljate tudi ločeno kot pladenj. Njena čudovita zlata barva se odlično ujema z drugimi dodatki v istem odtenku v celotnem stanovanju."

Zračno okolje

"Moja druga izbira je bil odtenek bele barve. Rada imam preproste, minimalistične interierje z nekaj prijetnimi elementi. Tudi tu sem izbrala naravne materiale, tj. belo bombažno posteljnino, katere največja prednost je, da dobro vpija vlago.

Pomemben je bil tudi estetski vidik - bela barva čudovito osvetli spalnico."

Jedinečná atmosféra díky příslušenství

"Odločila sem se, da posteljnino dopolnim z belimi puhastimi blazinami, ki se bodo dobro obnesle tako poleti kot pozimi, ko si želimo čim več udobnih in toplih dodatkov.

Značaj notranjosti sem dodatno poudarila z dišečo svečo v čudovitem marmornatem kozarcu, ki jo bom pozneje uporabila kot praktičen dekorativni element."