Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Sits

Blagovna znamka Sits ima en sam cilj, in sicer udobje svojih strank. Ponosni so na izdelke visoke kakovosti, ki vam bodo služili leta in leta. Začetki blagovne znamke segajo v leto 1993, ko je začela delovati kot družinsko podjetje. Zdaj pa zahvaljujoč svoji vztrajnosti in trdemu delu njihovo sedežno pohištvo najdete v domovih več kot 20 evropskih držav.

3 razlogi za izbiro znamke Sits

Sits je uveljavljena švedska blagovna znamka z več kot 30-letnimi izkušnjami. Med izdelki, ki jih proizvajajo, so klasične in raztegljive sedežne garniture, elegantni fotelji in drugi izdelki. Za izdelke Sits so značilni največje udobje, visoka kakovost in skandinavski slog.

30 let izkušenj
Podjetje je od svoje ustanovitve prehodilo dolgo pot. Iz podjetja z nekaj zaposlenimi je preraslo v močno in stabilno podjetje, katerega izdelke kupujejo stranke v Evropi, ZDA in Kanadi.

Tradicija izdelave
Vse pohištvo Sits je izdelano v Evropi. Podjetje združuje sodobne proizvodne postopke s tradicionalno obrtjo in tako zagotavlja popoln rezultat.

S spoštovanjem do narave
Zmanjševanje emisij CO2, izbira zelene energije, recikliranje plastičnih odpadkov iz oceanov za izdelavo nekaterih tkanin za oblazinjenje. Blagovna znamka Sits stavi na skrbno obravnavo in trajnostno proizvodnjo.

Izdelki po kategorijah

Filtri in razvrščanje
Cena
Zaloga
Vrsta ponudbe
Znižanje
Filtri in razvrščanje
Cena
Prikazanih 23 od 23 izdelkov