ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Svetila za popolno delovno in sprostitveno vzdušje

Osvetlitev popestri notranjost. Lahko jo povzdigne, če pa svetila niso pravilno izbrana, lahko prostor razvrednoti. Izbrali smo kose, s katerimi ne boste zgrešili.

Na zalogi imamo pester izbor talnih, namiznih in dekorativnih svetil, zato vam ne bo treba dolgo čakati, da bi polepšali svoj dom.

Talne svetilke kot vir svetlobe v vsakem kotičku

Stoječa svetilka ponavadi ponosno stoji v kotu ob kavču. Osvetljuje vašo najljubšo detektivsko zgodbo in dopolnjuje celoten vtis prostora. Izberite takšno, ki se ujema s slogom celotne notranjosti.

Svetila s kovinskimi odtenki so najprimernejša za notranjost v glamur slogu, črna svetila za industrijski slog, svetila z lesenimi elementi v pastelnim odtenkh pa se odlično podajo prostoru v skandi stilu.

Svetilke za dopolnitev vzdušja

Namizne svetilke za delo in zabavo

Se spomnite, kako so vam starši in stari starši govorili, da ne smete brati ali delati pri slabi svetlobi, ker je to škodljivo za oči? Če izberete pravo svetilko, si ne boste uničili vida.

Namizna svetilka mora biti nastavljiva, najbolje z gibljivo nogo. Tako lahko svetlobo prilagodite in jo usmerite neposredno na delovni prostor.

Namizne svetilke za ob posteljo in komodo

Še vedno iščete pravo? Prebrskajte našo ponudbo.