Do -20% na izdelke v skandinavskem stilu | Prihranite že danes →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Universal

Universal je vodilna španska blagovna znamka preprog, ki je na trgu že od leta 1983. Z več kot 35-letnimi izkušnjami, skrbno premišljenim proizvodnim procesom in strogimi standardi ponujajo visoko kakovostne izdelke, ki vam pomagajo ustvariti edinstven in udoben prostor po vašem okusu.

3 razlogi za izbiro Universal

Blagovna znamka Universal je postala svetovno priljubljena zaradi natančnega pristopa k vsem korakom proizvodnega procesa in pozornosti do najmanjših podrobnosti. To gre z roko v roki njihovi predanosti kakovosti in dizajnu. Uporabljeni materiali so skrbno izbrani v štirih državah - Španiji, Turčiji, Indiji in Belgiji.

Skrben proizvodni proces
Z lastnim proizvodnim sistemom, najnovejšimi stroji ter obsežnimi proizvodnimi in skladiščnimi prostori je zagotovljen popoln nadzor nad vsakim korakom postopka, kar zagotavlja visoko kakovost.

Natančen in inovativen pristop
Blagovna znamka Universal je pri izbiri materialov zelo skrbna. V tesnem sodelovanju z oblikovalci in tehniki nenehno uvajajo inovacije, da bi svoje izdelke prilagodili sodobnim trendom.

Skrb za zdravje in naravo
Blagovna znamka strogo upošteva evropsko uredbo REACH, ki zagotavlja zdravstveno varnost. Hkrati je zaradi popolnega nadzora in recikliranja odpadkov, ki nastanejo med proizvodnjo, zmanjšan škodljiv vpliv na okolje.

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Zaloga
Znižanje
Novosti
Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Cena
Prikazanih 48 od 1674 izdelkov