Bonami Days: do 50 % popusta | Podaljšano →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Valentinovo za vse: Praznujte s prijatelji, družino in hišnimi ljubljenčki

Valentinovo ni praznik le za tiste, ki so v romantičnem razmerju. Ljubezen in naklonjenost se pojavljata v različnih oblikah - radi imamo družinske člane, prijatelje, sodelavce ali hišne ljubljenčke. Zato se ne bojte izraziti svojih čustev. Za vas imamo veliko nasvetov za darila, s katerimi boste razveselili svoje najljubše.

Organizirajte zabavo s prijatelji

Ne marate klasičnega koncepta valentinovega? Ignorirajte konvencije in si ga prilagodite po svoje. Uživajte v večeru s prijatelji, ki so vas spremljali v dobrih in slabih časih.

Nežna, romantična jedilnica

Če želite, da je vaša zabava bolj praznična kot običajna večerja, poskrbite za majhne podrobnosti pri pripravi mize. To so lahko ljubki laneni prtički v rožnati barvi, porcelanaste servirne sklede v obliki srca ali vaza z rezanim cvetjem.

Elegantna dekoracija

Valentinovo je nedvomno v znamenju rdečih in rožnatih odtenkov, zato za okraske in dodatke izberite odtenek, ki je najbližji vašemu srcu. Pudrasta roza bo videti subtilno, medtem ko bo bogata magenta barva za spremembo nepogrešljiva. Da bodo te barve izstopale in bo rezultat videti harmoničen, jih dopolnite s pohištvom in dodatki v nevtralnih in naravnih tonih, kot so bela, bež ali rjava.

Ubesedite svojo naklonjenost v voščilnici

Morda vaši bližnji še predobro vedo, kaj vam pomenijo. Kljub temu nikoli ne škodi, da svoja čustva izrazite na glas - ali vsaj pisno. Ugotovili boste, da boste ljubljene osebe presenetili in razveselili. Vrnite se v šolske dni, ko smo pisali ročno napisane voščilnice ali pa celo ustvarite svoje. Za vas smo pripravili preproste DIY voščilnice in tudi povezavo za tisk naših zabavnih voščilnic.

Malenkosti, s katerimi osrečite bližnje (ali sebe)

Če želite obdarovati svoje bližnje, izberite izdelek, ki jim bo olajšal vsakdan. To je lahko elegantna skodelica za kavo, oblikovalski zvezek, dišeče milo ali sveča. Če dobro poznate okus obdarovanca, lahko kupite tudi majhen okrasek ali vazo. Če si tega ne upate, pa je boljša rešitev darilni bon.

Ne pozabite na svoje kosmate prijatelje

Dajejo vam le brezpogojno ljubezen, (večinoma) se vedno strinjajo z vami in vas vedno toplo pozdravijo, ko se vrnete domov. Zato svojemu ljubljenčku za valentinovo privoščite ne le nekaj slastnega za pod zob, ampak tudi novo posteljo ali skledice za brikete.