ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Vse, kar potrebujete za pranje in likanje

Čeprav pranje in likanje nista med najbolj priljubljenimi opravili, je s pravimi pomočniki vseeno veliko lažje. Kaj torej ne sme manjkati v nobeni domači pralnici?

Osnovni elementi so prostoren koš za perilo, stabilen sušilnik za perilo in likalna deska. Postopoma lahko dodajate še druge pripomočke in uporabne dodatke, s katerimi bodo vaša gospodinjska opravila še enostavnejše.

1. Koši za perilo

Umazano perilo ne spada na tla. Razmislite torej o nakupu koša za perilo, še bolj praktično pa je kupiti vsaj dva: enega za svetlo in enega za temno perilo. Tako boste prihranili čas pri razvrščanju perila tik pred pranjem.

2. Sušilniki za perilo

Če nimate sušilnega stroja, ne morete brez sušilnika za perilo. Za manjša stanovanja so primerni zložljivi, viseči ali stenski sušilniki , ki jih lahko zložite in vam ne bodo po nepotrebnem zavzemali prostora. Svoje perilo boste hitreje posušili z električni sušilniki za perilo ali električnimi lestvimi. Če imate vrt ali balkon lahko uporabite stenski sušilnik za perilo.

Likalne deske

Medtem ko je likanje za nekatere najbolj dolgočasno opravilo, je za druge prijetno pomirjujoče opravilo. V vsakem primeru je vse skupaj boljše s stabilno likalno desko, po možnosti z odlagalno polico in držalom za kabel.

Izberite posebno večslojno prevleko za likalno desko. Zahvaljujoč posebni zasnovi vam ne potrebno likati iz obeh strani, s čimer boste prihranili veliko časa.

4. Pripomočki za pranje

Osnovne pripomočke že imate, zdaj lahko postopoma dodajate različne dodatke. Izbirate lahko med zaščitnimi košarami za perilo, mehčalnimi kroglicami in ploščicami za omare iz cedrovega lesa. Si želite olajšati zlaganje perila? Izberite desko za zlaganje oblačil. S pripomočki za odstranjevanje vlaken pa bodo vaša oblačila spet izgledala kot nova.

Odkrijte še več pripomočkov za pranje in likanje perila.