15% popust s kodo POLETJE15 | Le do polnoči →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Flair Rugs

Priznana britanska blagovna znamka Flair Rugs že od leta 1984 oblikuje in izdeluje preproge s poudarkom na kakovosti, trajnosti in etičnih praksah. Za izdelavo izbirajo prvovrstne materiale, ki zagotavljajo vsestranskost in trajnost. Njena ponudba vključuje različne sloge preprog, primerne za notranjo in zunanjo uporabo.

3 razlogi, zakaj izbrati Flair Rugs

Štirideset let izkušenj blagovne znamke Flair Rugs je vtkanih v vsak izdelek. Skrbno izdelane preproge povezujejo ljudi in prostore. In prav ta povezanost je najpomembnejše vodilo podjetja.

Natančna izdelava
Z lastnimi izkušnjami in strokovnim znanjem najboljših obrtnikov blagovna znamka izdeluje visokokakovostne preproge z uporabo preizkušenih tehnik, ki se prenašajo iz generacije v generacijo.

Široka paleta
V izjemno široki paleti različnih oblikovnih slogov, oblik in barv boste našli rešitev za vsak dom, vključno s tradicionalno oblikovanimi ali ročno izdelanimi preprogami.

Etično trgovanje
Znamka Flair Rugs poudarja etični pristop na vseh ravneh dobavne verige, kar potrjuje tudi njeno članstvo v vodilni pobudi za etično trgovanje, Ethical Trading Initiative.

Filtri in razvrščanje
Linija izdelkov
Vzorec
Dolžina vlaken
Znižanje
Novosti
Filtri in razvrščanje
Prikazanih 48 od 716 izdelkov