Predbožični popusti: Vsaj -20% na 10.000+ izdelkov | Prihranite →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Odkrijte trend:
Boho Luxe

Michaela Šelenberková
Michaela Šelenberková
Bonami Blogger

Sproščeni boho in razkošni glamur stila sta tako različna, da preprosto ne bi mogla delovati skupaj. Ali pač?

V nadaljevanju si poglejte, kako čudovito je lahko videti kombinacija razkošnega sloga z naravnimi in zemeljskimi elementi. Z nami odkrijte oblikovalski trend Boho Luxe.

Posebnosti sloga Boho Luxe

Boemski luksuzni slog navdihujejo glasba, umetnost, potovanja in eleganca. S kombinacijo tekstur in barv ter s pravimi dodatki ustvarja živahen in bogat vtis.

Če želite svojo boemsko notranjost popestriti z občasnim glamuroznim dodatkom, je ta stil pravi za vas. Prav tako pa lahko tudi interier v izrazitem glamur slogu omilijo naravni elementi in boemska svoboda.

Kako se lotiti opremljanja v slogu Boho Luxe?

Glavno vodilo sloga Boho Luxe je, da se prilagaja svobodomiselnim interierom, zato vam ne moremo natančno povedati, kako naj bo videti. Lahko pa vam damo nekaj odličnih nasvetov, da ga boste lahko poustvarili po svoje.

S tem trendom je povezanih veliko kombinacij zanimivih in domiselnih kosov. Uporabite lahko vse vrste drobnih najdb s potovanj, bolšjih trgov ali babičinega podstrešja. Zanimajo nas slike in okraski, ki nosijo pripoved in zgodovino. Ali pa taki, ki vsaj dajejo tak vtis.

Začnite s kombiniranjem. Kavč v nevtralni barvi na primer obogatite z blazinami z makramejem, s senčnikom za svetilko z orientalskimi vzorci ali s pufom iz morske trave. Zanimive teksture bodo postale vaš najboljši prijatelj.

Združite bogate naravne barve, kot so zelena, rjava ali vijolična z drzno zlato ali srebrno.