Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Dekoracija v boho slogu

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Ne marate perfekcionizma in se izogibate minimalističnemu stilu? Kljub temu pa uživate v barvah in menite, da so ravno drobne nepravilnosti tiste, ki notranjost naredijo živo?

Potem bo boemski slog kot nalašč za vašo svobodno dušo. Njegovo glavno pravilo je preprosto - čim več, tem bolj veselo. Odkrijte naše najboljše nasvete o tem, kako opremiti stanovanje z boho dekoracijami.

7 nasvetov za notranjo opremo v boho slogu

Kombinirajte dekoracijo in dodatke z različnimi teksturami, npr. morsko travo, les, bombaž, juto, trsje, usnje, grobe pletenine in makrame. Boho slog obožuje tudi kombiniranje več plasti.

Tem več rastlin, tem bolje. Izstopale bodo v lončkih naravne barve ali v obešalnikih za rastline iz makrameja.

Kombinirajte vzorce na tekstilnih dodatkih. Mandale, orientalski, cvetlični ali živalski motivi - dovoljeno je vse.
Vključite vaš ljub vintage dodatek ali predmet s sentimentalno vrednostjo. S tem boste v prostor vnesli karakter in domačnost.

Ne varčujte pri dekorativni razsvetljavi. Luči, svetilke, svečniki in svetlobne verige bodo pripomogli k sproščenemu vzdušju.

Barvna shema boho interierja je v toplih, zemeljskih, naravnih odtenkih, vendar jo lahko pogumno popestrite s kosom v živahno rumeni, rdeči ali turkizni barvi - vse je odvisno od vas.

Notranjost dopolnite s poudarki iz kovine. Medeninast okvir za sliko, cvetlični lonček ali držalo za svetilko v bakreni barvi bodo naravnim teksturam omogočili, da zares pridejo do izraza.