Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Božična darila za moške

Tudi moški se veselijo božiča in daril pod jelko. Letos mu pripravite presenečenje, ki mu bo ostalo v lepem spominu. Če ne veste, kje začeti, si oglejte naše nasvete za božična darila za moške in poiščite navdih, ki bo razveselil očeta, moža, prijatelja in brata. Darila vam bomo v nekaj delovnih dnevih dostavili na dom ali pa na katero izmed prevzemnih točk naših dostavnih partnerjev.

Shop the look

Božična darila za moške

Izbira darila za partnerja, brata ali očeta je lahko težka naloga. Trdijo, da ničesar ne potrebujejo, in če si kaj želijo, si to pogosto kupijo sami. Kaj torej izbrati? Med našimi nasveti boste zagotovo našli darilo, ki bo zadetek v polno.

Kako izbrati božično darilo za moškega

  • Opazujte, v čem uživa, o čem rad govori, kako preživlja prosti čas. To bi vas moralo usmeriti v pravo smer.
  • Vprašajte ga o njegovih hobijih. Pozanimajte se, katero opremo pogreša, kaj namerava kupiti, a že dolgo odlaša.
  • Potipajte, kakšni so njegovi načrti za prihodnje vikende. Morda dobite kakšno dobro idejo.
  • Za nasvet povprašajte njegovo ženo, mamo ali prijatelje. Zagotovo jim je med letom dal kakšen namig.

Božična darila za športnike

Je vašemu obdarovancu posebej pri srcu določen šport? Stavite na vstopnice za tekme, športno opremo ali mu privoščite nekaj za sprostitev po treningu. Če je na splošno rad aktiven in pogosto preizkuša nove stvari, mu podarite darilni bon za nenavaden šport ali doživetje. Iz naše ponudbe bodo verjetno tem zahtevam ustrezali:

Božična darila za moške, ki radi potujejo

Ali obdarovanec rad odkriva nove skrite kotičke narave ali evropske prestolnice? Priskrbite mu opremo, ki bo njegova potepanja olajšala, ali pa darilo, ki bo ohranilo spomin na njegove odprave:

Božična darila za gurmane

Če vaš oče, mož ali brat uživa v dobri hrani in pijači, ga boste z idejami iz spodnjih kategorij gotovo navdušili:

Božična darila za uživače

Vsak moški ceni svoj prostor za počitek. Izkoristite to in poskusite na vrtu ali v stanovanju urediti kotiček samo zanj:

Malenkosti za pod jelko

Ni nujno, da se omejite na velika darila. Vaš moški bo vesel tudi manjših, kot so:

Darila v zadnjem trenutku

Ste prepozni za spletno naročilo ali nakupovanje, božič pa je že skoraj tu? Nič še ni izgubljeno. Odločite se lahko na primer za:
  • Ročno izdelan kupon za nekaj, kar ima rad. To je lahko zajtrk v postelji, masaža, praskanje po hrbtu, lahko mu ponudite, da za določen čas prevzamete nekatera opravila namesto njega itd.
  • Naročnina na revijo o motorjih, teku, potovanjih, športu, avtomobilih, zgodovini. Odvisno od tega, kaj ga zanima.
  • Vstopnice za koncert, športno tekmo, gledališko ali kino predstavo ali pa za kakšno doživetje s prijatelji, npr. gokarti, bowling itd.
  • Stavite na užitna darila. Kupite lep kozarec s pokrovom in ga napolnite z njegovimi najljubšimi piškoti, doma narejeno granolo ali drugimi dobrotami.

3 darila, ki jih moški zagotovo nočejo najti pod jelko

Oblačila, ki so všeč vam, ne njemu. Božič ni priložnost, da spremenite garderobo svojega partnerja, očeta ali brata.

Praktični predmeti za vzdrževanje gospodinjstva. Tako kot ženske niso navdušene nad pripomoči za čiščenje, tudi moški pod drevescem ne želijo najti novega mopa. Edina izjema so orodja, ki spadajo med njegove hobije.

Darila, ki bi ga lahko užalila. Noben moški ne želi za božič dobiti osebne tehtnice ali članarine za fitnes, ker se mu je povečal trebuh.