Predbožični popusti: Vsaj -20% na 10.000+ izdelkov | Prihranite →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Darila za učiteljice in učitelje

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Učitelji vsako leto ob koncu šolskega leta prejmejo veliko daril, kot so rože in čokolade. Bi radi podarili izvirnejšo darilo, ki bo učiteljico ali učitelja še bolj razveselilo? Preglejte naše nasvete.

Praktična darila za učiteljico

Se bliža konec šolskega leta ali božič? Privoščite svoji učiteljici praktično darilo, ki ji bo prišlo prav. Lahko ji podarite skodelico za kavo ali čaj. Vsekakor ne boste zgrešili z vazo za rože, dišečo svečo ali svečnikom.

Če veste, da učiteljica v prostem času rada kuha ali peče, ji lahko podarite tudi nekaj praktičnega za kuhinjo, kot je na primer izviren pekač za torte. Če ima raje vrtnarjenje, izberi vrtnarsko orodje, dizajnersko stojalo za lonce ali svetilko, ki ji bo popestrila poletne večere na terasi ali vrtu.

Več nasvetov za darila za učiteljico:

Izvirna darila za učitelja

Kaj podariti učitelju, je lahko malce bolj težaven izziv. Izbirate lahko med več deset idejami na Darila za moške. Spodaj pa najdete nekaj nasvetov, ki so namenjeni posebej učiteljem.

Med odmori si bodo učitelji zagotovo radi privoščili skodelico dobre kave. Zato je lahko frenchpress ali kafetiera odlična izbira zanje. Tudi termo skodelica, ki bo kavo ohranila vročo ves čas pouka, bo zagotovo opravila svoje delo. Podarite lahko tudi steklenicon dobrega vina. Če pa niste prepričani, ali ima raje rdeče ali belo, mu lahko spretno podarite stojalo za vino.

Več nasvetov za darila za učitelja:

Darila za razrednega učitelja na zadnji šolski dan

Poznate svoje malčke in veste, kako težko je obdržati njihovo pozornost. Učitelji vašim otrokom posvetijo veliko energije, zato si zaslužijo lepo darilo za slovo in spomin.

Na primer, kos nakita je primeren tako za učiteljice kot za učitelje. Zapestnica ali ogrlica bo razveselila žensko. Za učitelja pa lahko izberete uro. Edinstveno darilo je tudi namizni žar. Kdo se lahko upre sočnemu zrezku in slastni zelenjavi iz žara?
Več nasvetov za darila za učitelje ob koncu šolanja:

  • Majica s sporočilom
  • Knjižna uspešnica s čestitko
  • Antistresne igrače
  • Skupinska slika v okvirju
  • Lonček s potiskom