Do -20% na izdelke v skandinavskem stilu | Prihranite že danes →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Katka Jakeš: preobrazba terase v poletno oazo

Živite za poletje vse leto? Je vaš najljubši prostor za oddih v dolgih sončnih dneh vrt ali terasa?

Zmešajte si svež koktajl in poiščite navdih pri Katki Jakeš, ki vam bo pokazala, kako na svoji terasi pričarati poletno in prefinjeno tropsko oazo s preizkušenim vrtnim pohištvom, zaradi katerega boste želeli še več časa preživeti na prostem.

Naložba v zunanje pohištvo

Vrtno pohištvo je prevladujoči element zunanjosti. Pomembno je, da izberete res kakovostne, vzdržljive, udobne in brezčasne izdelke.

Medtem ko je Katka lani s tem pohištvom ustvarila eleganten, prijeten in minimalističen prostor v nevtralnih tonih, je tokrat želela biti igriva in s svetlimi barvami ustvariti tropsko vzdušje.

Vrtna oprema v barvah citrusov

Pravi dodatki lahko naredijo čudeže. Na poletnem vrtu dajte prednost naravnim motivom, kot so vrtni okraski iz lesa ali morske trave. Na zunanjo mizo ne pozabite postaviti velike sklede s svežim sadjem. Pomaranče, limone, limete - vse to bo vašemu vrtu dodalo pridih eksotike.

Uporabite odtenke pisanega sadja kot osnovo za barvno shemo vrtnega dekorja in tekstila. Konec koncev bo vtis nedvomno okrepljen v kombinaciji z zeleno barvo, ki jo ustvarijo vaše skrbno vzgojene rastline in rože.

Stavite na pohištvo iz ratana

Kadar je vroče in soparno, je pleteno pohištvo prva izbira, saj "diha". Na voljo je tudi priljubljeno pohištvo iz ratana v pleteni obliki.

Ta viseči stol iz umetnega ratana je na prvi pogled videti zelo eleganten in sodoben. In prav zaradi udobja je tudi najljubši Katkin kos.

Poleg tega je prednost pohištva iz ratana tudi ta, da zahteva le redno nego. Izdelan je iz trpežnega, močnega in prožnega materiala, ki vas bo razveseljeval dolga leta.

Zunanja preproga

Zunanja preproga je posebej zasnovana tako, da je odporna na različne vremenske razmere, hkrati pa ohranja lepo površino.

Namen zunanje preproge je enak kot pri običajnih preprogah: povezuje različna območja v celoto.

Preproga pomaga poudariti tudi podrobnosti, tako da lahko na svojem dvorišču ustvarite resnično individualen dekor.