Bonami Days -15 % na neznižane izdelke | Koda: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Nova blagovna znamka kopalniškega pohištva Pelipal

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Sanjate o lepi in sodobni kopalnici? Pri Bonami imamo novo blagovno znamko kopalniškega pohištva Pelipal, ki spoštuje tradicijo, vendar se ne boji novih trendov. V njenem asortimanu boste našli brezčasne kose z zanesljivo kakovostjo, ki bodo tudi prijazni do vaše denarnice.

Izdelki iz Pelipala

Znamka ponuja nizke, visoke in viseče kopalniške omarice v različnih barvah, kot so bela, siva in pastelno zelena, v kombinaciji s hrastovim dekorjem. Omare lahko dopolnite s stenskim ogledalom z osvetlitvijo in dizajnerskim umivalnikom. Vsi izdelki imajo preprosto konstrukcijo in brezčasen dizajn, ki se prilega vsem stilom notranjosti.


Kako pravilno skrbeti za kopalniško pohištvo

S pravilno nego lahko znatno podaljšate življenjsko dobo kopalniškega pohištva. Čeprav je pohištvo prilagojeno vlažnemu okolju kopalnic, to še ne pomeni, da je vodoodporno. Vsakič, ko pohištvo pošpricate z vodo, ga obrišite s krpo. Po vsaki kopeli in prhanju temeljito prezračite prostor.

Ne uporabljajte čistil, ki bi lahko poškodovala ali opraskala pohištvo. Primerna so neabrazivna sredstva, kot sta mehka krpa in voda z milnico.