Pripravite svojo posteljo na zimo! Zavijte se v puhasto odejo in mikroplišasto posteljnino

Pozimi se zdi, da je postelja najbolj prijazen kraj na svetu. Veliko blazin in tople odeje so tisto, po čemer najbolj hrepenimo v hladnih dneh. In če dodamo še mehka pregrinjala, vas mraz zagotovo ne bo premagal. Zgledujte se po naših nasvetih, kako si urediti spalnico v zimskih dneh.

1

Izberite elegantno posteljnino

V najhladnejših dneh se vam ni treba odpovedati nevtralnim odtenkom za posteljnino. Čeprav delujejo precej hladno, so odlična podlaga za kombinacijo z božično posteljnino ali umirjenimi odtenki rjave, zelene ali bordo rdeče barve, ki imajo ogrevalni učinek.

2

Kombinirajte prevleke za vzglavnike

Gladek žamet, velur in volna merino, so kot nalašč za zimsko spalnico. Puhasti vzglavniki so še posebej nežni in vabijo, da se stisnete k njim. Ne bojte se mešati okrasnih blazin z različnimi teksturami. Z barvnim ujemanjem ton v tonu bo rezultat čudovit.

3

Privoščite si puhaste odeje in pregrinjala

Kdaj drugič si lahko privoščite pleteno odejo, kot v najhladnejšem obdobju leta. Praktičen pomočnik je tudi prevleka za posteljo. Pozimi boste še posebej cenili prešita pregrinjala. Zaradi njih je postelja videti bolj urejena, prešiti odeji nudi zaščito pred prahom in daje dodatno plast toplote.

Več namigov in nasvetov za spalnico