Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

5 nasvetov za stilsko stensko tablo

Stenska tabla je v domačem delovnem kotičku nenadomestljiva. Lahko je zelo praktična, če jo uporabljate za organizacijo pisarniškega materiala in vizitk ter planiranje.

Poleg tega pa vam lahko služi kot navdih, na primer v obliki "mood board-a", ki vam bo pomagal pri začetku vsakega ustvarjalnega projekta.

Stenska tabla v vašem slogu

Začnite z izbiro table, ki se prilega slogu vašega delovnega kotička. Izbirate lahko med minimalističnimi žičnatimi, magnetnimi, privlačnimi lesenimi ali klasičnimi iz plute.

Dodatki, s katerimi bo vaša tabla bolj funkcionalna

Uporabnost svoje table lahko povečate na več različnih načinov. Dodajte polico, kavlje ali pa nanjo obesite lonček oziroma košarico za shranjevanje, v katero lahko pospravite manjše predmete, kot so svinčniki in druge umetniške potrebščine.

Svetilke za slog in vzdušje

Če želite svoji tabli in delovnemu kotičku dodati prijetnost in ustvarjalnost, uporabite svetlobno verigo ali majhno svetilko. Tako bo vaš kotiček tudi v sivih dneh svetla točka vašega delovnega prostora.

Dodajte rastline

Zelena barva bo vaš delovni kotiček napolnila s svežo energijo, blagodejno pa bo vplivala tudi na utrujene oči. Čudovita in posebej nezahtevna vrsta je na primer tilancija, ki ne potrebuje zemlje in jo lahko preprosto obesite na tablo. Seveda pa bo katerakoli rastlina videti odlično. Če pri skrbi za rastline niste preveč samozavestni, se lahko odločite tudi za umetno.

Ne omejujte svoje ustvarjalnosti

Sumite, da ena tabla ne bo dovolj? Potem izberite tako, ki jo je mogoče preprosto razširiti z dodajanjem razdelkov. Na ta način lahko vaš miselni vzorec ali "mood board" zavzame res velik format. S takim pomočnikom se lahko lotite številnih projektov - na primer izbire idealne barvne palete za svoj dom.