Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Dekoracija za dom v glamur slogu

Angleška beseda glamour lahko pomeni tudi šarm ali očarljivost. Ustvarite ta pridih v vašem domu s pomočjo dodatkov v glamur stilu. Prostor bo videti razkošno, ne da bi bilo treba zamenjati pohištvo.

Potopite se v svet ekstravagantnih in kričečih okraskov, ki so, preprosto povedano, glamurozni. Ugotovite, kako jih lahko izberete in kombinirate.

Kako izbrati glamur dekoracijo

Pri tem slogu so materiali ključnega pomena, saj morajo okraski dajati razkošen in drag vtis. S steklom, marmorjem, kovinami ali kristali ne morete zgrešiti.

Prav tako se ne bojte barv in vzorcev, npr. cvetličnih, živalskih ali geometrijskih. Vzorce in barve lahko tudi mešate med seboj, vendar rezultat ne sme biti videti preveč načičkan. Zato je dobro začeti z manjšimi kosi dekoracije, kot so blazine, preproge, vaze in kipci.

Glamur dekoracija za spalnico

Najboljša dekoracija za glamur spalnico so dekorativne tapete, ki prostoru dodajo teksturo in barvo. Posežete lahko po cvetličnem, prešitem ali abstraktnem vzorcu. Izbrano ozadje nato uskladite z vzorci in odtenki drugih dodatkov, da splošni vtis ne bo pretiran.

Tudi slike bodo spalnici dodale osebnost. Kaj pravite na steklene ali bleščeče okvirje? Prostor bodo polepšala tudi ogledala z zanimivimi okvirji. Na nočno omarico postavite dišečo svečo ali difuzor ter stekleno vazo za cvetje vaših oboževalcev.

Glamur dekoracija za dnevno sobo

Svojo dnevno sobo spremenite v lastno umetniško galerijo. Ogledala v krasnih okvirjih, ekstravagantne vaze, zanimivi okvirji za slike in drugi dodatki s kovinskimi poudarki, krzno, mehke blazine, vintage preproge in preproge z orientalskimi vzorci bodo poskrbeli za sijaj vašega prostora.

Glamur dekoracija za jedilnico

Pri opremljanju jedilnice v glamur slogu se lahko popolnoma prepustite. Pod mizo postavite elegantno preprogo, nad njo pa bleščeč lestenec ali svetilo geometrijske oblike.

Pri izbiri namizne posode lahko posežete po porcelanu ali keramiki, za pravi učinek glamurja pa bodo poskrbeli predvsem svečniki, držala za prtičke in drugi dodatki v kovinskih barvah. Na koncu na sredino mize postavite šopek cvetja v stekleni, porcelanski ali kristalni vazi.