Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Dekoracija v skandinavskem slogu

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Zaradi današnjega hitrega mestnega načina življenja si doma pogosto želimo miru in harmonije. Elegantna in minimalistična notranjost v skandinavskem slogu bo pomagala pomiriti preobremenjene čute in razburkane živce.

Pomagali vam bomo izbrati in kombinirati dekoracijo v skandinavskem slogu, da bo vaša notranjost ne le urejena in uravnotežena, temveč tudi prijetna na pogled.

Osredotočite se na kakovost, ne na količino. Odločite se za manjše število okraskov. Ne zapackajte prostora. Namesto tega lahko vložite več v tiste kose, ki si jih resnično želite.
Skandinavska notranjost je videti odlično z naravnimi elementi. Izogibajte se umetnim materialom in namesto njih izberite dodatke in dekoracijo iz lesa, kamna, keramike, lanu, jute, volne ali ovčje kože.
Držite se osnovne barvne palete, ki jo v skandinavskem slogu sestavljajo nevtralni odtenki bež, svetlo sive in bele barve. Naj tu in tam izstopa le poudarek dodatka v kontrastni barvi.
Ne eksperimentirajte preveč z oblikami in različnimi vzorci. V skandinavski notranjosti najbolje izstopajo mehke, čiste in enostavne linije. Nasprotno pa bo kombinacija tekstur in materialov notranjosti dodala ravno pravšnjo mero globine in prijetnosti
Čeprav mora biti notranjost v slogu scandi čim bolj minimalistična in nezahtevna, še vedno daje velik poudarek prijetnosti. Vnesite pravi hygge z dodajanjem dodatkov, ki ustvarjajo udoben občutek. To so lahko volnena odeja, blazine ali celo veliko sveč.