Do -20% na izdelke v skandinavskem stilu | Prihranite že danes →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Dekoracija za dom v industrijskem slogu

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Industrijski interier sestavljajo predvsem surovi, neobdelani materiali, ki spominjajo na estetiko industrijskih hal, zato uživajte v teh teksturah in jih kombinirajte z raznimi dodatki in okraski.

Odlična izbira bo dekoracija iz kovine, betona ali pa usnja. Naj vas navdihnejo naši nasveti.

Industrijska dekoracija za kuhinjo

Kovinske stenske ure, zlasti tiste v črni barvi, bodo v industrijski kuhinji videti odlično. Če želite, lahko mirno posežete tudi po nihajni uri.

Ne prizadevajte si za pretirano okrašenost prostora, pri tem stilu zadostujejo preproste linije in oblike. Z njihovo pomočjo teksture, kot so beton, kovina ali steklo, pridejo bolj do izraza.

Enako velja za namizno dekoracijo. Pravi vtis bosta naredila že preprosta vaza ali svečnik.


Industrijska dekoracija za dnevno sobo

Industrijske dnevne sobe lahko dopolnite s kovinskimi okraski, kot so železne zalivalke in stojala za rože, komoda pa služi kot idealen prostor za ustvarjalna tihožitja. Nanjo preprosto postavite grobo izdelan kipec, za piko na i pa dodajte cvetlični lonček ali vazo.

Odločite se za okraske iz surovih materialov in črne kovine, ki jih lahko kombinirate z nevtralnimi odtenki ali pa z bolj živahnimi zelenimi ali oranžnimi poudarki. S tem boste dopolnili svoj interier.


Industrijska dekoracija za spalnico

Industrijska spalnica bo potrebovala le nekaj okraskov, ki jih postavite na primer na polico ali nočno omarico. Posezite po dišečih svečah, preprosti kovinski budilki ali betonskih cvetličnih lončkih.

Ne pozabite na črno-belo sliko ali pa retro pločevinasti znak. Pomogala vam bosta pri ustvarjanju želenega videza stare tovarne.


Industrijska dekoracija za kopalnico

Zrcalo z izrazitim kovinskim okvirjem se bo zagotovo podalo v kopalnico v industrijskem slogu, dopolnite pa ga lahko še s kozmetičnim ogledalom v podobnem stilu.

Tudi v tem primeru za prijetno vzdušje ne bodo poskrbele le sveče, temveč tudi viseči okraski z živim ali umetnim cvetjem.

Kopalnico bodo popestrile tudi črno-bele vodoodporne vinilne talne nalepke z enobarvnim grafičnim vzorcem.