Menu
10 € za vasRegistracijaPrijava10 € za vasKošarica
Domov Domov Navdih

Elegantna domača pisarna za sodobno žensko

Vam ob pogledu na fotografijo lepe in elegantne pisarne poskoči srce? Podoben delovni kotiček si enostavno uredite tudi doma. Izberite pravo pohištvo, svetila in dekoracijo. Navdihnite se z našimi nasveti, kako narediti domačo pisarno kot na Pinterestu.

Delovna in kozmetična miza v enem

Če doma nimate dovolj prostora, posežite bodisi po mizi s prostorom za shranjevanje bodisi po zložljivi mizi. Če nanj obesite ogledalo in dodate udoben stol, boste ustvarili tudi dobro podlago za kozmetični kotiček.

Vsa ličila skrijete v predal in ko pride čas, preprosto spremenite delovno površino v kozmetično mizico.

Svetlo in zračno pisarniško pohištvo

Če želite preprostost in zračnost, izberite pisalno mizo, pisarniški stol ali knjižno omaro v svetlih odtenkih. Delovnemu mestu lahko preprosto dodate barvo s pomočjo okraskov in dodatkov ali značilne svetilke.

Odlični dodatki za pisarno

Če želite imeti pregled ne le nad svojo pisalno mizo, temveč tudi nad svojimi delovnimi nalogami, imejte pri roki prave pripomočke. Z dnevniki, planerji in pisarniškimi organizatorji vas ne bo zmotil noben rok. Izognite se nepotrebnemu stresu.

Pomembno je, da se tudi v domači pisarni počutite udobno. Zato so cvetje, fotografije, dišeče sveče in skodelica odlične kave skoraj obvezen dodatek. Lotimo se dela!

Iščete več nasvetov za svoj dom?