Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Elegantna delovna soba za sodobno žensko

Vam ob pogledu na fotografijo lepe in elegantne pisarne poskoči srce? Podoben delovni kotiček si enostavno uredite tudi doma. Izberite pravo pohištvo, svetila in dekoracijo.

Z našimi nasveti tudi zase ustvarite domačo pisarno kot iz Pinteresta.

Delovna in kozmetična miza v enem

Če doma nimate dovolj prostora, posežite bodisi po mizi s prostorom za shranjevanje bodisi po zložljivi mizi. Če nad njo obesite ogledalo in dodate udoben stol, boste ustvarili tudi dobro osnovo za kozmetični kotiček.

Vsa ličila skrijete v predal in ko pride čas, preprosto spremenite delovno površino v kozmetično mizico.

Svetlo in zračno pisarniško pohištvo

Če želite preprostost in zračnost, izberite pisalno mizo, pisarniški stol ali knjižno omaro v svetlih odtenkih. Delovnemu kotičku lahko preprosto dodate več barve s pomočjo dekoracije, dodatkov ali značilne svetilke.

Nujni dodatki za vašo pisarno

Če želite imeti pregled ne le nad svojo pisalno mizo, temveč tudi nad svojimi delovnimi nalogami, si zagotovite prave pripomočke. Z dnevniki, planerji in pisarniškimi organizatorji vas ne bo presenetil noben rok. Izognite se nepotrebnemu stresu.

Pomembno je, da se tudi v domači pisarni počutite udobno. Zato so cvetje, fotografije, dišeče sveče in skodelica odlične kave skoraj obvezen dodatek. Pa veselo na delo!