20% popust na naročila nad 200€ | Koda: MINUS20 →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Božič v elegantnem stilu

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Praznično razpoloženje letos prenesite na slog dekoracije, namiznih pogrinjkov in božičnega drevesa.

Si želite okrasitve, ki ni pretirano kričeča, a ostaja glamurozno impresivna in elegantna? Potem vam bo všeč dekoracija v elegantnem prazničnem slogu s pridihom razkošja.

Preprosta, a impresivna božična miza

Pri prazničnem pogrinjku ne pretiravajte s količino okraskov in dodatkov. Namesto tega izberite dekoracijo, ki je hkrati tudi funkcionalna in praktična, npr. jedilni pribor, svečniki in prtički.

Zlati poudarki ob naravnih barvah

Praznični vtis, ki ni videti preveč "prisiljen", ustvarite z uravnoteženo kombinacijo barv. Pri tem naj bo v ospredju paleta naravnih odtenkov, kot so rjava, bež, zelena in kremna. Z dodatki in detajli v zlati ali srebrni barvi boste ustvarili pravo mero edinstvenosti, ne da bi bil rezultat videti preveč pretenciozen ali kričeč.

Držite se tradicionalnih materialov

Izberite viseče okraske za okna ali božično jelko iz visokokakovostnih materialov, kot sta steklo ali porcelan. Odlično so lahko videti tudi natančno izdelani okraski iz papirja. Izogibajte se pisanim plastičnim kroglicam ali drugim okraskom z umetnimi bleščicami ali obrobami, saj so ti primerni za bolj ekstravaganten slog okraševanja.

Ustvarite vzdušje s svečniki in svetilkami

Mehka, topla bela svetloba bo poskrbela za prijetno in praznično razpoloženje. Izogibajte se barvnim svetlobnim verigam in verigam s hladno belo svetlobo, saj ne bodo ustvarile enakega čarobnega vzdušja. Namesto tega uporabite nekaj preprostih porcelanskih ali kovinskih svečnikov. Najboljša bo kombinacija več svečnikov različnih velikosti ali oblik iz iste kolekcije.