-20% na kavče na zalogi s kodo UDOBNO20 | Prihranite že danes →
Pomlad doma in na prostem | Poiščite navdih →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Božična darila za ženske

Pokažite ji, da jo imate radi. Božič je odličen priložnost za to. Da bi lažje našli pravo darilo za svojo ženo, dekle, mamo ali babico, smo pripravili na desetine nasvetov, ki vam bodo olajšali iskanje lepega presenečenja. Nato vam bomo paket v nekaj delovnih dnevih dostavili na dom ali pa na katero izmed prevzemnih točk naših dostavnih partnerjev.

Shop the look

Božična darila za ženske

Razveselite svojo obdarovanko z darilom, ki pokaže, kako zelo jo imate radi. Zgledujte se po naših nasvetih in v udobju svojega doma izberite pravo - ne glede na to, ali je do božiča še nekaj mesecev ali le nekaj dni.

Kako izbrati božično darilo za žensko

Ni pomembno, ali želite razveseliti svojo partnerko, mamo, babico ali morda sestro. Recept za izbiro primernega presenečenja ostaja enak:
  • Poslušajte, o čem govori, kaj si želi, kaj pogreša. Bodite pozorni na to, kaj vam pokaže v reviji, na internetu ali med skupnim nakupovanjem. Če imate na voljo le nekaj tednov ali celo dni, poskusite pogovor prefinjeno usmeriti v pravo smer in izluščiti potrebne informacije.
  • Spomnite se, kaj vaša ljubljena oseba rada počne, kakšne hobije ima ali v katerih skupnih dejavnostih je uživala v preteklosti. Nato poiščite doživetje ali predmet, ki je povezan z njenimi interesi.
  • Osredotočite se na okus. Kako se oblači, kakšno pohištvo in dekoracijo ima v stanovanju, katera je njena najljubša barva? Vse to vam bo pomagalo ugotoviti, v katero smer se morate usmeriti pri izbiri.
  • Če res ne veste, kaj bi jo razveselilo, stavite na darilni bon iz njene priljubljene (spletne) trgovine. Tako si bo sama izbrala tisto, kar ji je najbolj všeč. Bona ne pozabite vložiti v lepo kuverto in ga zavezati z pentljo, da boste pokazali, da ste se potrudili.

Božična darila za ženske, ki imajo rade notranji dizajn

Vsaka ženska si doma želi prijetno in udobno okolje, kamor se bo rada vračala. Poleg različnih dodatkov za dom so primerna darila tudi: 

Božična darila za ženske, ki rade vrtnarijo

Za ženske, ki obožujejo svojo gredico, izberite praktična orodja za vzdrževanje vrta ali pa druge pripomočke za sprostitev pod milim nebom:

Božična darila za modne navdušenke

Klasična darila za ženske so različni modni dodatki in nakit. V nasprotju z oblačili vam ni treba skrbeti, ali ste izbrali pravo velikost.

Božična darila za ženske, ki rade kuhajo, pečejo in gostijo

Kuhanje in peka sta priljubljena hobija mnogih. Če želite podariti darilo iz tega področja, izberite elegantno kuhinjsko namizno posodo, čudovit model za peko ali pametnega kuhinjskega pomočnika: NASVET: Kakšnim darilom se raje izognite?
Preden posežete po kakršni koli kuhinjski opremi, se prepričajte, da bo obdarovanko resnično razveselila. Poiščite različne elegantne in oblikovalske kose, pametne pripomočke in res kakovostne izdelke, ki bi jih rada imela, a si jih sama ne bi kupila. Po drugi strani pa je prepovedano podariti običajno kuhinjsko opremo in pripomočke za čiščenje.

Božična darila za ljubiteljice čaja, kave ali vina

Če veste, da obdarovanka rada uživa v čaju, kavi ali vinu, bodo naslednje ideje zadele v polno:

Malenkosti za pod jelko

Ni nujno, da je darilo veliko in drago, da bi razveselilo obdarovanko. Poskusite izbrati manjša darila, ki ne bodo razočarala:

5 božičnih daril za ženske v zadnjem trenutku

Ne boste uspeli pravočasno dokončati božičnega nakupovanja? Ne zatečite se na bencinsko črpalko ali v zadnjo odprto drogerijo. Namesto tega se osredotočite na prisrčna darila in smešne malenkosti, ki jih še vedno lahko pripravite:
  • Izdelajte svoj kupon. Za zajtrk v postelji, za masažo stopal, ki jo opravite ob njenem najljubšem filmu, za prosti čas za nakupovanje (medtem ko vi čuvate otroke ali čistite stanovanje). Možnosti je neskončno in sami najbolje veste, katera bo vašo obdarovanko najbolj razveselila.
  • Kupite vstopnice za kino ali gledališče. Na ta način podarite dve darili. Kulturno doživetje in vašo družbo.
  • Nasmejte z loterijsko srečko. Vsi na skrivaj upamo, da bomo nekega dne zmagali na loteriji. Dobro se boste zabavali, ko boste ugotavljali, kaj storiti z dobitkom, ne glede na to, ali gre za milijone ali par evrov. Vendar pa je srečka le zabaven dodatek, ki ne more nadomestiti primernega darila.
  • Naročnina vas bo rešila. Naj bo to njena najljubša platforma za ogled serij, zanimiva revija ali lepotni tretma. Ne glede na to, kaj boste izbrali, si lahko to darilo zagotovite z nakupom prek spleta.
  • Darilni bon Bonami. Ne poznamo ženske, ki ne bi oboževala elegantne opreme za dom. S kuponom bo lahko sama izbrala najljubše kose.