Bonami Days -15 % na neznižane izdelke | Koda: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Coffee & cocktail kotiček z blogerko Ana in Mamaland

Pogosto se nam zgodi, da naše stanovanje ne glede na naš trud preplavi vsakdanje življenje. Postane otroško igrišče, velika pisarna, včasih pa tudi prostor, kamor odlagamo stvari, dokler jih ne bomo potrebovali naslednjič.

Ana, obraz za Instagram profilom Ana in Mamaland, nam je razkrila, kako ji je uspelo majhen kotiček stanovanja spremeniti v prostor, ki je namenjen samo odraslim.

Anina zgodba gre nekako takole ...

Ko sva kupila stanovanje in začela kupovati pohištvo, sem želela, da bi bilo vse čim bolj preprosto. Vendar šele ko se preseliš in resnično zaživiš v prostoru, vidiš vse njegove prednosti in slabosti. Nisem vedela, kaj naj naredim s praznim prostorom za jedilno mizo, in to me je motilo. Ko imaš otroke, je stanovanje pogosto videti kot otroško igrišče, zato sem se odločila, da ta kotiček uredim izključno za odrasle - za pitje kave in koktajlov.

Ideja je bila postaviti komodo, v kateri bodo na enem delu alkoholne pijače in kozarci, na drugem pa vse za pripravo obveznega jutranjega napitka, kave.

Iskanje komode ni bilo enostavno ...

... ker sem perfekcionistka in ker so vse moje odločitve zelo premišljene. Naša kuhinja je v kombinaciji belega in hrastovega lesa, jedilna miza pa je iz akacijevega lesa. Iskala sem komodo, na kateri ne bi bilo drugega odtenka lesa. Popolno smo našli prav na Bonami, je skoraj enaka kot les v kuhinji, njene dimenzije pa se popolnoma ujemajo in dopolnjujejo tisti prazen prostor, ki me je "motil".

Kar se tiče postavitve ...

V desnem delu so kozarci in alkohol, tako kot sem si zamislila. Odprta polica je namenjena podstavkom, ki morajo biti vedno pri roki, leva stran pa je rezervirana za različne vrste kave, filtre za aparat in sladila. Dva predala sta namenjena malenkostim, kot so namizni prti in prtički, zgornji predal, ki je trenutno moj najljubši del, pa je namenjen skodelicam.

Oblikujte svoj kotiček, v katerem boste uživali

Če kotiček za kavo in koktajle ni za vas, razmislite o svojem posebnem prostoru v vašem domu, ki vas bo razveselil vsakič, ko ga boste uporabili. Morda je to kotiček za branje, igranje iger ali DIY projekte. Možnosti je neskončno in Bonami vam jih lahko pomaga uresničiti.