Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Furninova

Priskrbite si sedežno garnituro ene od vodilnih skandinavskih znamk in v svoji notranjosti ustvarite prostor za preprostost in eleganco. Blagovna znamka Furninova je na trgu že od začetka 90. let prejšnjega stoletja. V tem času je izpopolnila svoj slog, za katerega sta značilni visoka estetika in funkcionalnost izdelkov. Velik poudarek dajejo tudi na uporabo kakovostnih materialov.

3 razlogi za izbiro znamke Furninova

Znamka Furninova izdeluje sodobno pohištvo iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z različnimi certifikati. Poleg sloga in kakovosti stranke prepričajo tudi z dolgo življenjsko dobo pohištva in trajnostno proizvodnjo. Desetletja izkušenj in volja, da stvari počnejo na pravi način in pošteno, uvrščajo podjetje Furninova med najbolj priljubljene in spoštovane blagovne znamke v naši ponudbi.

Obrtniška proizvodnja
Podjetje Furninova je daleč od množične proizvodnje. Celoten proces izdelave poteka v lastnih prostorih in je bolj podobna tradicionalni obrti. Izdelava okvirjev, sestavljanje posameznih delov, oblazinjenje - vse to opravijo strokovnjaki na svojem področju.

Skrb za okolje
Furninova pri proizvodnji ne uporablja nevarnih barvil ali drugih dodatnih kemikalij. Zato so sedežne garniture izdelane s spoštovanjem blaginje zaposlenih, zdravja kupcev in okolja.

Visokokakovostni materiali
Tkanine za oblazinjenje izpolnjujejo mednarodne certifikate in najvišje zahteve, zato zagotavljajo varno uporabo tudi za alergike in druge zahtevnejše kupce. Uporabljeni les ima certifikat FSC® in prihaja izključno iz trajnostno upravljanih gozdov.

Izdelki po kategorijah

Filtri in razvrščanje
Barva
Linija izdelkov
Cena
Znižanje
Filtri in razvrščanje
Barva
RdečaRdečaRdeča (6)RumenaRumenaRumena (2)BelaBelaBela (6)ZelenaZelenaZelena (8)ČrnaČrnaČrna (0)ModraModraModra (0)OranžnaOranžnaOranžna (6)RozaRozaRoza (0)VijoličnaVijoličnaVijolična (0)SivaSivaSiva (26)RjavaRjavaRjava (6)VečbarvnoVečbarvnoVečbarvno (0)ProzornaProzornaProzorna (0)BežBežBež (14)TurkiznaTurkiznaTurkizna (0)SrebrnaSrebrnaSrebrna (0)ZlataZlataZlata (0)NaravnaNaravnaNaravna (0)
Cena
Prikazanih 48 od 66 izdelkov