Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Wenko

Zakonca Wietze Wenselaar in Maria Köllner sta s svojo iznajdljivostjo in strastjo do poslovanja ustvarila blagovno znamko Wenko. Ta ponuja široko paleto gospodinjskih izdelkov, ki odražajo kakovost, cenovno dostopnost in željo po inovacijah. To dokazuje več kot 1.000 patentov in pravic do blagovnih znamk.

3 razlogi, zakaj izbrati znamko Wenko

Blagovna znamka Wenko se od konca 50. let prejšnjega stoletja osredotoča na proizvodnjo dodatkov za dom s poudarkom na kopalnici, kuhinji, čiščenju in notranjem pohištvu. Za vsako področje je zadolžena ekipa razvijalcev in oblikovalcev, ki ustvarijo izdelek, ki ne bo le praktičen, temveč tudi visokokakovosten.

Poudarek na inovativnosti
Blagovno znamko Wenko poganjata izumiteljski duh in želja po inovacijah. Nenehno poskušajo izboljšati svoje izdelke, da lahko svojim strankam zagotovijo visoko kakovost za razumno ceno.

Široka ponudba sistemov za pritrjevanje
Da lahko tudi tisti, ki živite v najemniškem stanovanju, uživate v stenskih dodatkih, Wenko ponuja različne rešitve za pritrditev brez vrtanja. Namestitev je enostavna in primerna za skoraj vse nosilne površine.

Izredno pestra ponudba
Od cenovno najugodnejših do izdelkov vrhunske kvalitete, ki jih bodo cenile tudi najbolj zahtevne stranke. Pestra lestvica kolekcij vam omogoča enostavno opremljanje celotnega gospodinjstva v enem stilu.

Filtri in razvrščanje
Zaloga
Linija izdelkov
Cena
Način pritrditve
Znižanje
Novosti
Filtri in razvrščanje
Prikazanih 48 od 2255 izdelkov