Predbožični popusti: Vsaj -20% na 10.000+ izdelkov | Prihranite →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Jesensko vzdušje v minimalistični spalnici

Nóra Stefkovics
Nóra Stefkovics
Bonami Blogger

Če imate radi odtenke naravnih barv v notranjosti ali če ste pravi ljubitelj jeseni, ki se ne more naveličati udobnih dodatkov za dom, se z njimi obdajte tudi v spalnici!

Naj vas navdihne minimalistična spalnica madžarske ustvarjalke vsebin Dárie Junger-Bálint v jesenskem slogu, da tudi pri sebi doma ustvarite brezčasno in sproščeno okolje za počitek.

Kombinacija jesenskih barv in brezčasnosti

Za posteljnino, pregrinjalo in blazine izberite jesenske barve rjavo, opečnato rdečo in temno zeleno. Pri izbiri postelje same pa se splača odločiti za preprosto osnovno barvo, na primer belo, bež ali sivo, ki jo nato lahko preprosto kombinirate z dodatki v skladu z letnim časom ali dogodkom.

Belo posteljo lahko preprosto kombinirate z bolj barvitimi dodatki

Pri opremljanju doma uporabljam naravne materiale - lan, les, marmor in tople odtenke tkanin. Edina stvar, ki manjka, da bi dopolnila jesensko vzdušje, so majhni dodatki. Sveče, majhne svetilke, pletene odeje, dodatki, ki domu dodajo toplino in intimnost. To je tudi čas, da dodamo pridih zemeljskih barv: rjave, bronaste, bež ali včasih pridih temno zelene.

Dária Junger-Bálint

Tudi maček Muri uživa v mehkobi postelje, oblečene v udobne dodatke

Prijetne dišave in razsvetljava

S svetilkami, difuzorji in svečami ustvarite topel in udoben jesenski interier. Poleg tega minimalistična notranjost ne zahteva veliko! Že en svetlobni okrasek je dovolj, da ustvarite sproščujoče vzdušje. Vedno poskušajte najti pravo ravnovesje med vonji in lučmi, da jih ne bo preveč in da ne bodo moteče.

Robusten bambusov pladenj poskrbi, da majhni predmeti na njem stojijo stabilno

Polnost jeseni prinašajo vonji: vonj cimeta, jabolk ali slivove pite, ki ga lahko v hišo vnesemo z dobro izbrano svečo ali dišečim parfumom.

Dária Junger-Bálint