Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Odkrijte nov trend: Terrazzo dekor

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Vzorec terrazzo je znan kot klasičen "pikast" material, ki ga najpogosteje najdemo na tleh ali ploščicah. V zadnjih letih pa je ta dekor pridobil veliko pozornosti v notranjem oblikovanju.

Vam je všeč, vendar še nimate dovolj poguma, da bi izbrali kuhinjski pult ali stopnice iz tega materiala? Zato vam prinašamo veliko nasvetov za manjše okraske z vzorcem terrazzo.

Številne oblike Terrazzo dekorja

Velika prednost vzorca terazzo je njegova vsestranskost. Minimalisti bodo navdušeni nad njegovo enobarvno različico. Bolj igriva različica v pastelnih barvah pa bo izstopala v številnih interierjih - retro, eklektičnim in maksimalističnim.

Kam sodi terrazzo?

Terrazzo se v svoji prvotni kamniti obliki uporablja že tisočletja, vendar se je šele pred kratkim začel pojavljati na manjših dodatkih, tako v kamnu kot v potisku.

Tudi če se ne odločiti prekriti stene v kopalnici s tem vzorcem, lahko v njem uživate in z njim popestrite svojo kuhinjo, spalnico ali dnevno sobo, kopalnico ali vrt. Samo izberite prave dodatke - vrče, lonce, obešalnike, blazine ali posteljnino.