Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Poletni kino na vrtu Veronike Arichteve

Želite uživati ​​v romantiki letnega kina? Pomagali vam bomo! Naredite si poletni kino na svojem vrtu in uživajte v svojih najljubših filmih in serijah s svojimi najdražjimi.

Naj vas navdihne projekcijsko platno z dodatki v boho slogu Veronike Arichteve in njenega moža Bisera Arichteva. Kdo drug bi vam lahko dal nasvete za filmski maraton na prostem kot igralka in režiser?

Kako pripraviti letni kino?

Projektor z vgrajenim zvočnikom in daljinskim upravljalnikom je idealen, saj lahko nastavite glasnost, ko med začetnimi napisi končujete popcorn. Nato samo namestite zaslon. Veroniki je pomagala izkušena ekipa Bonami. In ni bilo težko. Potrebovali so le štiri pare spretnih rok, dva nosilca in belo platno. Lahko pa projicirate na stene svoje hiše.

Dnevna soba pod milim nebom

Da bi bil vtis prijetne sobe na prostem popoln in da bi lahko Veronika in Biser v popolnem udobju uživala v filmih, so bili vključeni tudi nastavljivi fotelji podjetja Karup Design, ki jih je mogoče v trenutku spremeniti v prostorne ležalnike. Sproščen občutek pa je dosežen predvsem z boho dodatki - pufi, odejami, svetilkami in blazinami. Pri tem upoštevajte geslo - več je več.

Ustvarite pravo vzdušje s svetilkami

Razmislite o ustvarjanju pravega vzdušja za dolge poletne večere. Po prostoru za sedenje razporedite svetilke in svetlobne verige, da ustvarite prijetno, zatemnjeno svetlobo. Če dodate še nekaj sveč, bo za romantiko poskrbljeno.

Udobno in praktično

Zunanje preproge, ki jih lahko postavite v notranjost ali jih uporabite na prostem, so dvojna zmaga. So zelo trpežne, zato so kos vsakršnemu dežju ali otroškim zabavam. Poleg tega lahko umazanijo v trenutku odstranite z vodo in krpo.

Veronika in Biser načrtujeta, da bo kino na vrtu ostal vse poletje. Priročen bo tako za sinovo rojstnodnevno zabavo kot za srečanje s prijatelji. Si lahko za vroče poletne večere zamislite kaj boljšega kot filmsko projekcijo s piknikom?